Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Jos teet siskonmakkarakeittoa, puristatko massan kuoren sisältä vai silppuat makkarat kuorineen päivineen?

Vierailija
06.09.2022 |

Puristan itse massan ja jossain kotiruokaryhmässä Facessa joku esitteli kun oli silpunnut kuoret mukaan soppaan, miten mua ällöttää ajatuskin.

Kommentit (24)

Vierailija
1/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuuluu puristaa.

Mahtava myös paistaa pannulla nuo pallerot.

Vierailija
2/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole koskaan elämässäni tehnyt siskonmakkarakeittoa. Suunnitelmissa on kyllä ollut mutta toistaiseksi suunnitelmat eivät ole vielä realisoituneet teoiksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei oo siskoa niin ei ole tuohonkaan mahollisuutta.

Vierailija
4/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

En oo tehnyt monta kertaa mutta pyöräytän pallerot pannulla ensin. Pitääkin tehdä taas.

Oli pitkään inhokkini koska koulussa oli pätkitty makkarat kuorien kanssa sekaan ja se oli inhottavan näköistä.

Vierailija
5/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muistan vieläkin, kun äiti oli hankkinut siskonmakkarakeittoon ainekset ja pyytänyt minua (yläasteikäistä) tekemään. Se järkytys, kun leikatessa alkaakin valua liejua, kun oletin makkaran olevan kiinteä. En ollut tainnut nähdä sitä ennen, miten siskonmakkarakeittoa tehdään. No, järkytyksestä on selvitty ja puristan nykyään.

Vierailija
6/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puristan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puristan. Parempi koostumus kuin kuorilla.

Vierailija
8/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Purista pallerot kuoren sisältä. Kuorta ei syödä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puristan. Kuoret roskiin.



Ps. Kerran paistoin makkarat ennen keittoon lisäystä, mutta itse tykkään tuosta raakana palleroina keittoon -mausta enemmän.

Vierailija
10/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Saksilla pätkitään. On siistimpää, näyttää paremmalta ja suutuntumakin on miellyttävämpi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Saksilla pätkitään. On siistimpää, näyttää paremmalta ja suutuntumakin on miellyttävämpi.

Miten se kuorenraato maistuu hyvältä?

Vierailija
12/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

puristan ehdottomasti koulussa joutui syömään kuorineen se riitti

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puristan

Vierailija
14/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puristan ja paistan pallerot pannulla. Sitten pannun huuhtelu vedellä ja vesi kattilaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kuuluu puristaa.

Mahtava myös paistaa pannulla nuo pallerot.

Ei kukaan käske puristamaan, ihan omiasi väität. Toki parempaa tulee puristettuna, mutta ei mene pilalle saksittuinakaan. Viipaloidakin voi, mutta tuo saksiminen on kätevämpää. Itse käytän molempia tekniikoita ihan sen mukaan miten sillä hetkellä sattuu huvittamaan.

Vierailija
16/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puserran perseestä paskaa pannulle.

Vierailija
17/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puristan siskon makkarasta.

Vierailija
18/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Koiralle kuore(e)t, niinhän se lorukin menee.

Vierailija
19/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ne kuoret on Ällöjä

Puristan ne soppaan

Nälkähän tässä tuli 🤭

Vierailija
20/24 |
06.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

En ole koskaan elämässäni tehnyt siskonmakkarakeittoa. Suunnitelmissa on kyllä ollut mutta toistaiseksi suunnitelmat eivät ole vielä realisoituneet teoiksi.

Realisoi ne teoiksi. Siskonmakkarasoppa on hyvää ja siitäkin voi tehdä monta eri versioo. Suosin pursottamista koska olen aina luullut että kuori on sellainen ettei sitä voi syödä. Nakkikeitot jää kauas taakse kun tekee siskonmakkarasoppaa.