Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Somevaikuttaja Natalia Salmela on niin tehokas, että edes risottoa hänen ei tarvitse hämmentää. Kuukausiliitteen ruokapalstalla hän kertoo, miten syntyy maailman helpoin sienirisotto.

Vierailija
05.09.2022 |

Tosin Natalian risoton ohjeissa kehotetaan sekoitamaan risottoa aina välillä, mutta mitäpä näistä pikkuseikoista välittämään, kun pitää saada aikaiseksi oikein todella typerä otsikko. Taattua Hesari-laatua.

https://www.hs.fi/kuukausiliite/art-2000008993162.html

Kommentit (2)

Vierailija
1/2 |
05.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei riisiä tarvitse hämmentää valmistuksen aikana. Tai voihan sitä hämmentää, jos haluaa mössöä.

Vierailija
2/2 |
05.09.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yök. En syö.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla