Mitä hyvää puolukoista? (ei vispipuuroa)
Mulla on pakastimessa aika paljon puolukoita, mutta mihin käyttäisin ne?
Vispipuuroa en halua tehdä.
Ideoita otetaan vastaan. 😊
Kommentit (24)
puolukkarahkaa. Vaniljaa mausteena. 🥰
Vierailija kirjoitti:
puolukkarahkaa. Vaniljaa mausteena. 🥰
Kinuskikastiketta päälle 😛😛
Puolukkakiisseli ja kermavaahto, tosi hyvää.
Soseuta kohmeisena ja ripaus sokeria sekaan. Karjalanpaistin tai lihapullien kaveriksi.
Karjalanpaisti haudutetaan yön yli 75 asteessa. Alkuun toki kovempi lämpötila.
Voisi keittää hilloksi. Kaalilaatikkoa ja itsetehtyä puolukkahilloa. 😋
Mustaamakkaraa ja puolukkasurvosta.
Puolukka-kaurapaistosta ja vaniljajätskiä
Mehua viinihapolla. Sitä siis niistä erittäin kypsistä, pikkuisen pakkasen puraisemista mehukkaista puolukoista.
Jos olisi kotimaisia omenoita, tulisi mainio puolukka-omenasose. Voisi maustaa vanilja- tai kanelitangon palasella, tulisi vähän vaihtelua. Käy mm. täytekakkujen ja kääretorttujen täytteeksi ja säilyy viileässä pakastamatta.
Pinaattilettuja, muusia ja puolukkahilloa.
Jos on taitoa pikkuisen vaativampaan leivontaan niin puolukkamoussekakku. https://www.meillakotona.fi/reseptit/puolukkamoussekakku
Kiitos paljon hyvistä vinkeistä. Ap 🙂
Simppeli puolukkarahka on mun lemppari.
Mä käytän puolukkaa tosi paljon smootieissa. Mukaan mm. vaniljanmakuista heraproteiinia, banaania ja kaurahiutaleita.
Kinuskikissan puolukka-kinuskikakku on hyväksi todettu.
Piirakkaa, puolukkahyvettä, smoothieta, puoloffeeta, ihan sellaisenaan puuron päällä, puolukkakiisseliä.