Mies grillaa kanat aina puoliraaoiksi - muuten ne on muka "ylikypsiä"
En minä ainakaan halua syödä vaaleanpunertavaa koipilihaa, joka ei irtoa luista.
Muuten kyllä maustaa ja marinoi itse. Harmi vaan ettei voi ikinä syödä ja maistaa ku7n minisiivun uloimmalta pinnalta
Kommentit (50)
Vierailija kirjoitti:
Heitä sun osuus kymmeneksi minuutiksi mikroon grillauksen jälkeen, nupit koilliseen, niin saat kypsää kanaa. Jos tää nyt on taas edes tottakaan.
Tottakaan?!? Aika kieroutunut mieli saa olla, että tällasia fantasioisin. Ihme porukkaa täällä.
Mökillä ei oo mikroa
Ap
Pitää vaihtaa grillimestaria. Broileri ei saa olla mitään purkkaa. Sitä paitsi, vaikka meillä Suomessa ei ole paljon salmonellaa, kana pitää aina kypsentää läpikypsäksi.
Maha tykkää raa'asta kanasta. Possu kannattaa myös syödä mediumina.
Kanan pitää olla kypsää, raaka kana on salmonellariski sen lisäksi, että se on pahan makuista. Syökö mies sinulta jääneet kanankoivet?
Mitäpä jos grillaisit itse (ainakin omasi), niin hyvä tulee.
Syököön omansa vaikka raakana, mutta pidä omaa kanaasi vielä grillissä. Ongelma ratkaistu.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Heitä sun osuus kymmeneksi minuutiksi mikroon grillauksen jälkeen, nupit koilliseen, niin saat kypsää kanaa. Jos tää nyt on taas edes tottakaan.
Tottakaan?!? Aika kieroutunut mieli saa olla, että tällasia fantasioisin. Ihme porukkaa täällä.
Mökillä ei oo mikroa
Ap
No paista sitten lisää, joko grillillä tai pannulla
Vierailija kirjoitti:
Maha tykkää raa'asta kanasta. Possu kannattaa myös syödä mediumina.
Kumpaakaan näistä ei saa syödä raakana. Huonosti kypsennetyssä kanassa voi olla salmonellaa ja possussa yersiniaa tai trikiiniä.
Yök. Inhoan yli kaiken lihoja, oli ne nyt kanoja, kalaa tai possua ym. jotka ovat raakoja sisältä.
Ja varsinkin kana on syytä kypsentää kunnolla.
Läpikypsän ja ylikypsän (kuivan) ero on pieni, mutta osaava grillimestari hallitsee sen.
Hoida sinä grillaus ja mies voi hoitaa perunateatterin.
Raakaa kanaa kun syö niin tulee paska housuun 😖
pakottaako se sut syömään raakaa kanaa? kieltääkö tyrkkäämästä koipea takaisin grilliin?
Vierailija kirjoitti:
Kanan pitää olla kypsää, raaka kana on salmonellariski sen lisäksi, että se on pahan makuista. Syökö mies sinulta jääneet kanankoivet?
Syö. Kaluaa ja repii tiukasti kiinni olevat puoliraa'at lihat luista hampaillaan, kuin joku hyeena.
Ap
No nyt, jätä jo se sika, AP! Ei tähän muuta voi enää sanoa.
Miehelle soveltunee grillattavaksi vain ne kanan minuuttipihvit. Ehkä onnistuisi ne edes saamaan kypsiksi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kanan pitää olla kypsää, raaka kana on salmonellariski sen lisäksi, että se on pahan makuista. Syökö mies sinulta jääneet kanankoivet?
Syö. Kaluaa ja repii tiukasti kiinni olevat puoliraa'at lihat luista hampaillaan, kuin joku hyeena.
Ap
Antaa toisen syödä, sinä voit sillä aikaa kypsentää omasi grillissä loppuun niinkuin täällä jo ehdotettiinkin.
Vierailija kirjoitti:
Hoida sinä grillaus ja mies voi hoitaa perunateatterin.
Mä hoidan aina meillä riisiteatterin (kanan kanssa sopii paremmin), koska jaksan nähdä vaivaa riisin maustamisessa ja mies aina ehdottaa, että hoitaisin "makuriisit"
Ja kohokohtana sitten vaaleanpunaista kudosnestekanaa. Ommnomm
Ap
onko värinäössä ongelmia? jos se pinkiks jää niin rakaa se on
Heitä sun osuus kymmeneksi minuutiksi mikroon grillauksen jälkeen, nupit koilliseen, niin saat kypsää kanaa. Jos tää nyt on taas edes tottakaan.