Minkälainen on perusvoileipäsi? Mitä leipää ja mitä täytteitä?
Itse syön ruisleipää, ihan mikä vaan merkki käy.
Väliin Oivariinia, kinkkuleikettä ja tomaatti viipaloituna. Siinä mun perusvoileipä, jonka syön aamuin illoin.
Kommentit (44)
Aika usein syön illalla ihan ruisleipää ja juustoa. Jos pari kertaa vuodessa oikein riehaannun, laitan ruisleivän päälle juustoa, kinkkua ja kurkkua. Ihanaa.
Kauraleipä, keiju ja kevytmetukka. Rehut syön erikseen.
Vierailija kirjoitti:
Näkkileipä, margariini. Kohta täytyy luopua Oivariinista.
Miksi? Keiju maistuu ihan pazkalta, ja tarttuu kiinni kitalakeen. Oivariini on hyvää.
Munan pitää olla kiinteä, ei löysä, muuten se ei mene sisään sämpylän väliin!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Näkkileipä, margariini. Kohta täytyy luopua Oivariinista.
Miksi? Keiju maistuu ihan pazkalta, ja tarttuu kiinni kitalakeen. Oivariini on hyvää.
Oivariini on tosiaan parempaa kuin Keiju, mutta näillä hintojen nousuilla ei vaan ole varaa tuollaisiin ylellisyystuotteisiin.
Ruisleipä, Oivariini tai Creme Bonjour valkosipuli, juustoviipale, tomaattia ja kurkkua.
Omatekoinen kauraleipä, levite, juusto, paprika, rouhittu mustapippuri.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Näkkileipä, margariini. Kohta täytyy luopua Oivariinista.
Miksi? Keiju maistuu ihan pazkalta, ja tarttuu kiinni kitalakeen. Oivariini on hyvää.
Oivariini on tosiaan parempaa kuin Keiju, mutta näillä hintojen nousuilla ei vaan ole varaa tuollaisiin ylellisyystuotteisiin.
Paljonko sitä oivariinia menee kerralla? Laitat vähän vähemmän. Ei kukaan järkevä ihminen syö Keijua.
Ruisleipä, reippaasti voita ja kunnolla, kuumalla pannulla paistettu, jopa ruskeat palaneet reunat saanut muna päälle, ei mikään tökerö hans välimäki raakile.
Kauraleipä,Oivariini 3 öljyä,juustoa,tomaattia,kurkkua,joskus metwurstia tai kinkkua.
Ohut jälkiuuni ruisleipä, levite, juusto, kanaleike ja siivu kananmunaa.
Fazerin Ruis Real tai minkä tahansa kaupan tai merkin tuore ruislimppu, jonka päällä jotain peruslevitettä (esim. normisuolainen Oivariini, Keiju, Flora) ja perus edam- tai oltermannityylistä juustoa. Ruis Realiin voi lisätä kurkkuviipaleita.
Yleensä kaurapaahtoleipä, jos leipää syön....ja päälle ihan liikaa juustoa, jopa kuusikin siivua per leipä . Juustot yleensä 10-17%. Toisaalta ei tarvii syödä niin monta palaa leipää, jos parissa palassa noin 12-siivua juustoa. Täyttää hyvin ja saa prodee kiitettävästi.
Fazerin kaurapaahtoleipä - paahtimeen ja sitten päälle kilo oivariinia - ahhhh
Aika usein leivon leivän tai sämpylät itse. Ennen söin pelkkää kaupan ruisleipää, mutta vuosi sitten aloitin tuon leipomistouhun. Päälle laitan majoneesia, srirachaa, savutofua ja joitain tuoreita kasviksia.
Ja ruislimpun päälle taas käy myös juuston lisäksi tai sen asemesta keitetty kananmuna.
Vaalea sämpylänpuolikas tai joku ruisleipä, voita, halpaa perusedamia ja tomaattia. Nyt kesällä tomaatin korvaa välillä avomaankurkku, tai saatan laittaa molempia yhtä aikaa. Talvella tomaatit ovat yleensä ulkomaisia kursikkatomaatteja, kesällä tavallisia kotimaisia.
Ei perusvoileivässä ole mitään täytteitä vaan päällisiä.
Ruisleipä, Oivariini ja kinkku, suippopaprikaa päälle. Chilimajoneesi myös gutaa välissä.
Näkkileipä, margariini. Kohta täytyy luopua Oivariinista.