Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Eikö ihmiset tajua kitkerän ja makean eroa? Miksi aspartaamia käytetään "makeutus" aineena?

Vierailija
01.06.2022 |

Se tekee vaan kaikesta tosi kitkerää.

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
01.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko kitkerä edes oma makunsa? Ei mun muistaakseni. Hapan, karvas, makea, suolainen, umami.

Vierailija
2/5 |
01.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Makeutusaineita työnnetään nykyään joka paikkaan. Ärsyttävää.

Ne maistuvat pahalle, ja aiheuttavat vatsakipuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
01.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Onko kitkerä edes oma makunsa? Ei mun muistaakseni. Hapan, karvas, makea, suolainen, umami.

Kai se on enempi kuin tuo mystinen umami, jonka makua kukaan ei oikeastaan tiedä.

Vierailija
4/5 |
01.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on geneettistä, jotkut ovat evoluutiossa pidemmälle kehittyneet ja pystyvät maistamaan eron makeutusaineen ja sokerin välillä.

Vierailija
5/5 |
01.06.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyi ****** joku aspartaami ja sukraloosi. Niin ällöttävää myrkkyä etten ymmärrä kuka suostuu tollasta tavaraa vapaaehtoisesti pistämään kroppaansa.