Onko mahdollista syödä terveellisesti huoneenlämmössä säilyvillä tuotteita?
Kun ajattelee miten paljon sähköä menee jääkaappiin, pakastimeen ja miten rajallista niiden tila on ja mitä maksaa hankkia sekä korjauskulut, niin voiko mitään terveellistä ruokaa säilöä huoneenlämmössä?
Kommentit (10)
No suurin osa kasviksista. En ymmärrä miksi jotkut edes laittaa ne jääkaappiin. Mun ei tulis syötyä kylmiä ja vettyneitä kasviksia.
Meillä on keittiön alla kylmäkellari, mut me muurattiin se umpeen. Meillä on varaa jääkaappiin.
Kesällä voi kasvattaa yrtit ja salaatit itse.
Kasvikuivuri auttaa eroon jääkaapista.
On. Syö hedelmiä ja kasviksia, pähkinöitä, siemeniä.
Kalaa ja lihaakin saa säilykkeinä. Myös kuivaliha on hyvä vaihtoehto.
Itä-Suomen yliopisto kertoo tulevasta Social Credit systeemistä:
17min kohdassa puhutaan Kiinasta, datasta ja tekoälystä ja kohdassa 20.35 kertoo että viimeistään 2040 luvulla meillä on käytössä jonkinlainen social credit systeemi kaikissa länsimaissa..
Kohdassa 21min koronapassista, päästöistä ja palkkiojärjestelmästä, sekä sähköisestä kaupankäynnistä, jotka ovat social credit ainesta.
Periaatteessa kyllä. Minulle esteenä olisi lähinnä se että ruokavalio tuntuisi silloin liian tylsältä.
Tonnikalaa saa säilykkeenä. Lisäksi jos käy pari kertaa viikossa kaupassa, voi ostaa lihaa ja valmistaa sen ja syö samantien.
Sipuli, juurekset, hedelmät, vihannekset, pavut, pähkinät, viljatuotteet, kananmunat, rypsiöljy, oliiviöljy. Maitojauhe. Osa noista ei kestä pitkiä aikoja mutta voi hyvin olla huoneenlämmössä. Ainoastaan liha, kala ja maitotuotteet vaativat kylmäsäilytyksen mutta niitä ilman voi hyvin elää. Varsinkin kun voit syödä kananmunia.