Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Unohdin laittaa murotaikinaan leivinjauheen. Voiko sen laittaa valmiiseen taikinaan?

Vierailija
26.05.2022 |

Yleensähän se sekoitetaan huolellisesti jauhoihin ja ne taikinaan yhdessä.

Kommentit (13)

Vierailija
1/13 |
26.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Haha. Saat kivikeksejä, mitä sitten olikin reseptin mukaan.

Toisaalta, jos taikina on maukasta, kyllä niitä keksejäkin nakertaa.

Eli tee taikinasta suosiolla "pikkuleipiä".

Vierailija
2/13 |
26.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Aika vaikeaa voi olla kun se pitäisi saada sekoitetetuksi aika tasaisesti taikinaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/13 |
26.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis raakaan taikinaan johon on kaikki muu jo laitettu? Kyllä sen voi laittaa, pitäisi vaan saada sekoitettua kunnolla.

Vierailija
4/13 |
26.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ripottelet vaa siihen päälle ja uuniin

Vierailija
5/13 |
26.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekoita ensin pieneen tilkkaan vettä. Saat tasaisesti taikinan sekaan. Hyvä siitä tulee.

Vierailija
6/13 |
26.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sekoita jauhe pieneen määrään jauhoja. Lisää siihen vähän taikinaa, sekoita hyvin. Lisää taas vähän taikinaa jne.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/13 |
26.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos teet piirakkapohjan tai muun vastaavan, niin et tarvitse leivinjauhetta ollenkaan.

Vierailija
8/13 |
26.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos vinkeistä! Entä jos teen toisen taikinan ja siihen tuplamäärän leivinjauhetta ja sekoitan taikinat sitten keskenään? Ja leivon 2 piirakkaa 🙈

Ap tunaroija

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/13 |
26.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Muista, että taikinasta tulee sitkeää, eikä mureaa, jos sekoittaa liikaa.

Vierailija
10/13 |
26.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

lisäät taikinaan jotain nestettä (vaikka sitruunamehua) sen verran, että se löystyy paremmin vaivattavaksi (ai tarvita paljon nestettä siihen) ja sitten sen leivinjauheen. Sekoittuu tasaisesti. Sen jälkeen lisäät jauhoja niin, että nurotaikinaan tulee oikea koostumus.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/13 |
26.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiitos vinkeistä! Entä jos teen toisen taikinan ja siihen tuplamäärän leivinjauhetta ja sekoitan taikinat sitten keskenään? Ja leivon 2 piirakkaa 🙈

Ap tunaroija

Onnistuu se silleenkin.

Vierailija
12/13 |
26.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kiitos vinkeistä! Entä jos teen toisen taikinan ja siihen tuplamäärän leivinjauhetta ja sekoitan taikinat sitten keskenään? Ja leivon 2 piirakkaa 🙈

Ap tunaroija

Mä tekisin ilman leivinjauhetta, jos tulee piirakkaan, koska täytteet kuitenkin pehmentää sitä taikinaa, niin ei siitä korppua tule.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/13 |
26.05.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tee taikinasta keksejä joiden väliin laitat sitten vaikka jäätelöä ja tee uusi piirastaikina.