Saatin varattua todella upea haajuhlapaikka. Onko teilla ehdotuksia minka tyyppista ruokaa tarjottaisiin vieraille kun tuntuu etta nama perinteiset suomalaiset pitopoydat kuuluvat
Kommentit (13)
kun sitä iänikuista sienisalaattia ja karjalanpiirakoita. Keksi itse joku teille sopiva teema (esim. maa tai tapahtuma ja pyydä sen mukaan pitopalveluta safkat).
Siianmätiä, smetanaa ja punasipulia
minikrutongilla
* * *
Kirvelillä maustettu lohitartar
pienellä ruisleivällä
* * *
Chevré,-omena,-latva-artisokkaterriiniä,
vihersalaattivalikoima ja basilikavinegrettiä
* * *
Kokonaisena paahdettua luomuhäränfileetä
ja punaviinikastiketta
* * *
Ruusukaali-, papu- ja sokerihernepaistos
* * *
Kermaisia sieniä ja juurespyrettä
* * *
Leipävalikoima ja voita
* * *
Hääkakkua
* * *
Kahvia ja haudutettua teetä
Sai ylitsevuotavia kehuja vierailta. Tosin me emme menua juhlapaikan mukaan valinneet, vaan koska, noh... me nyt emme ole pitopöytäihmisiä.
Mä tarjoaisin sellaista ruokaa, mitä me mieheni kanssa pitäisimme! Oli se juhlapaikka sitten työväentalo tai linna.
Mutta kuten jo sanottiinkin, kannattaisi varmaankin kysellä pitopalveluilta ideoita ja menuehdotuksia (ellette meinaa tehdä ruokia itse?)
Missä tai minkälaisessa paikassa juhlitte ja mikä on pukujen ja muun koristelun teema?
Ainakin täällä pk-seudulla piisaa valinnanvaraa tarjoilun suhteen, etnosta alkaen.
p.s. mä rakastan perinteistä pitopöytää kyllä mutta mielestäni sopii enemmän perinteisiin maalaishäihin joita meille ei nyt tule
Oikeesti, parhaan juhlat saat aikaseksi niin, että laitat just semmoset tarjoilut mistä ite tykkäät = tulee oikeasti omannäköiset juhlat. Sellanen tekemällä väännetty erikoisuus ei juurikaan tee vaikutusta kehenkään.
Laita ihmeessä pitopöytä jos siitä tykkäät (mun suosikki kanssa) ja ujuta vaikka sinne sekaan jotain pikku erikoisuuksia, tai joku hieno jälkkäri/aperitiivi tms.
Miten olisi ranskalainen menyy tai sitten 1900-luvun alun menyy? Jälkimmäisistä löytyy kirjastosta hyvinkin tietoa, esim. itselläni on hyvä Mannerheimin keittokirja ja kuvanveistäjä Ville Vallgrenin keittokirja, joissa on juuri tuollaisia menyitä resepteineen.
Miettikää mistä pidätte ja valitkaa sen mukaan joku teema vaikka. Kaikkia ei voi kuitenkaan miellyttää. Jos häät on syksyllä, niin joku riistapöytä olis ihana, talvella upea voisi olla vaikka valkoinen prinsessakakku...
Meillä tarjottiin tämmöinen salaattipöytä häissä:
Rouhepatonkia, ruisleipää, yrttilevitettä
Savusiikaa
Savukalaterriiniä
Vihannes-pastasalaattia
Fetasalaattia
Peruna-kaprissalaattia
Marinoituja oliiveja
Marinoituja herkkusieniä
Viininlehtikääryleitä, tzatzikikastiketta
Paistettuja broilerinfilepaloja
Chilimajoneesia ja valkosipulimajoneesia
Savuporo-tuorejuustorullia
Sit makeaksi oli
Valkosuklaakakku
Mokkakakku
Punaherukka-valkosuklaakakku
Sacherkakku
Mansikkakermakakku
pullakranssi
pikkuleipiä
wiener nougat ja suklaa Alku- karkkeja
Terveisiä tutuille ;-)
Alkuruoaksi kalapöytä, jossa oli tarjolla merenelävää laidasta laitaan (ei vain perinteistä silliä jne.)
Pääruoaksi oli härän sisäfilettä kuullotetun sipuli kera, kasvisgratiinia ja valkosipuliperunoita.
Jälkiruoaksi kahvi ja konjakki, hääkakkua ja Fazerin suklaakonvehteja (joissa kuva hääteemalla). Hääkakut olivat prinsessa kakkuja, myös pieniä prinsessa leivoksia ihanasti aseteltuina harson päälle pöydälle. Olivat eri tasoissa, antoi ihanan sävähdyksen.
Yksinkertaista ja meidän näköistä. En halunnut lähteä sille linjalle, että tarjolla on paljon kaikenlaista. Sekin on kyllä ihanaa, mutta tämä oli meidän valintamme ja paljon saimme kehuja!
Tutustus eri firmojen tarjontaan. Työväentalo, just.