Kannattaako voimariini tai voi vaihtaa majoneesiin?
Olen viime aikoina käyttänyt voimariinin tilalla majoneesia, siis kohtuudella, en läträä sen kanssa.
Onko tästä mitään hyötyä? Olen kuullut, että voi olisi melkein sitä kovaa rasvaa, eli pahaa. Majoneesi taas pehmeää, koska rypsiöljyä.
Kommentit (26)
Majoneesi on öljyä eli pehmeää rasvaa. Riippuu mitä öljyä ja mitä muuta sisältää. Parasta tehdä itse
Voi ei ole 100% kovaa rasvaa. Osa on ns "pehmeää" rasvaa.
Kannattaa syödä sitä, mikä parhaiten maistuu.
Luontainen rasva on parempi. Voi. Vegaaneille maapähkinävoi.
Kannattaa syödä molempia. Ja tehdä majoneesi oliiviöljyyn, ei rypsiöljyyn.
Vierailija kirjoitti:
Luontainen rasva on parempi. Voi. Vegaaneille maapähkinävoi.
Mitä tarkoittaa luontainen?
Miksi lehmän maito on luontaisempaa kuin kasvin siemen ja kanan muna?
Vierailija kirjoitti:
Majoneesissa on munankeltuaista.
Niin pitääkin olla.
Vierailija kirjoitti:
Majoneesissa on munankeltuaista.
Mitä sitten?
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Luontainen rasva on parempi. Voi. Vegaaneille maapähkinävoi.
Mitä tarkoittaa luontainen?
Miksi lehmän maito on luontaisempaa kuin kasvin siemen ja kanan muna?
Luontainen tarkoittaa ihmiselle sitä, mikä sopii ihmisen elimistölle.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Luontainen rasva on parempi. Voi. Vegaaneille maapähkinävoi.
Mitä tarkoittaa luontainen?
Miksi lehmän maito on luontaisempaa kuin kasvin siemen ja kanan muna?
Luontainen tarkoittaa ihmiselle sitä, mikä sopii ihmisen elimistölle.
Mitä tarkoittaa sopiminen elimistölle?
Miksi se lehmänmaito ja maapähkinä sopivat ihmisen (yhden ihmisen vai kaikkien ihmisten?) elimistölle paremmin kuin kananmunat ja öljykasvien siemenet?
Öljyjä on kaikenlaisia. Öliiviöljyä, avokadoöljyä, pähkinäöljyä yms.
Kukaan ei elä anyway ikuisesti. Syökää sitä mikä maistuu. Tulehdutaan mikromuoviin kuitenkin kaikki.
Ja kuka edes haluaa jonnekin attendon hoitokotiin kitumaan viimesiksi 10 vuodeksi kun ei ole edes hoitajia siellä
Vaihda keiju kaura margariiniin,ihana maku ja oikeat rasvahapot saat.Ja mikää vaan on parempaa kuin voi,voi on myrkkyä verisuonille,kuen kaikki kova rasva.
Suosittelisin välttämään majoneesia, koska siinä on rypsiöljyä. Voi tai etenkin oliiviöljy paras vaihtoehto.
Vähän ot, mut itse Syön avokadoja niin tasapainotan sillä vähän noita rasvoja Kait.
Voimariinia Jääkaapissa näyttää miäs ostaneen. Syön vähän joka pvä.
Kovat juustot synti listallani joka pvä.
Rasva-arvot hyvät, herkkä crp 0,3 mulla
Vierailija kirjoitti:
Öljyjä on kaikenlaisia. Öliiviöljyä, avokadoöljyä, pähkinäöljyä yms.
Kukaan ei elä anyway ikuisesti. Syökää sitä mikä maistuu. Tulehdutaan mikromuoviin kuitenkin kaikki.
Ja kuka edes haluaa jonnekin attendon hoitokotiin kitumaan viimesiksi 10 vuodeksi kun ei ole edes hoitajia siellä
Toisaalta hoito voi olla parempaa, kun hoitajoöia ei näy? (^_-)
Ookkei, suuri rasvasota vol. 25767 käynnistyy n... Y... T... Nyt!
Peukutin kostoksi alapeukuttaa lle omaa kommenttiani,
Tervkirjoittaja 16, 17
😊😝
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Luontainen rasva on parempi. Voi. Vegaaneille maapähkinävoi.
Mitä tarkoittaa luontainen?
Miksi lehmän maito on luontaisempaa kuin kasvin siemen ja kanan muna?
Siemenistä ei saa öljyä ilman kuumentamista ja kemiallista prosessia, joka alunperin kehitettiin öljyn valmistukseen polttoaineita ja koneiden voitelua varten.
Majoneesia tulee helposti syötyä enemmän. Kannattaa korvata muuten, öljyjä pitäisi kuulua ruokavalioon ja voit laimentaa majoneesia riippuen toki siitä missä sitä syöt. Joissakin tuubeissa olevissa majoneeseissa on seassa pikkelsiä.