Tietääkö kukaan hyvää vuohenjuustoa ja miten sitä käytetään?
esim. lämpimissä voileivissä tai salaatissa tai jossain...
Kommentit (10)
Minusta kaikki vuohenjuusto on hyvää! : ) Mutta tavallistakin parempia ovat sellaiset paksummat pötköt. Salaatissa vj toimii tosi hyvin niin, että teet salaattipohjan ensin valmiiksi. Sitten veistät vj:stä vajaan sentin siivuja, joita lämmität grillivastuksen alla tai edes paistinpannulla. Päälle tietysti vaikkapa klassisesti hunajaa. Sitten hiukan sulanut tai ruskistunut juustosiivu (tai useampi, jos ovat pieniä) salaatin päälle.
Lämpimään leipään niitä voi vaan mättää päälle (alle esim. pestoa, tomaattia jne. jne.), ja grillata pikaisesti. Tai jos teet tuplaleivän, niin sitten juustoa sinne väliin.
t: " Chevre 4ever" ; )
tuottajalta ja valmistajalta. Ei silloin osannut sanoa mitään kunnon vinkkiä. Sanoi jotain vaan, että voi syödä sellaisenaan. Vähän ihmettelin.
oon joskus syönyt taivaallisen hyviä vuohenjuustoleipiä (ihanan mieto maku), mutta toisaalta myös maistanut tosi pahaa vj:a :(
- ap
todella hyvää, yleensä hyvin kypsynyttä ja kuori päällä. kuorettomat vj:t ei ole sitä itseään nähneetkään.
ja miedon makuista vuohenmaitotuorejuustoa. Käy lämpimiin leipiin, herkkusienten täytteeksi tai vaikka maustevoin tapaan lampaankyljyksiin tai pihviin, keiton mausteeksi...
terv. ei nelonen
...ei siis ole sellainen kvoempi pötköjuusto vaan purkissa myytävä pehmeästi levittyvä. Jos kovempaa tankojuustoa kaipaat, niin tuo edellä mainittu Saint Maure on minustakin paras mitä tavallisesta ruokakaupasta saa.
terv. 10
mutta lisääkin vinkkejä otetaan vastaan!
- ap
Vierailija:
Mun mielestä parasta on sellainen irtomyynnissä oleva paksumpi pötkö
Merkkiä en nyt muista.
Muistasko joku merkkiä ?
- ap