Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Tietääkö kukaan hyvää vuohenjuustoa ja miten sitä käytetään?

Vierailija
05.10.2006 |

esim. lämpimissä voileivissä tai salaatissa tai jossain...

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
05.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

- ap

Vierailija
2/10 |
05.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minusta kaikki vuohenjuusto on hyvää! : ) Mutta tavallistakin parempia ovat sellaiset paksummat pötköt. Salaatissa vj toimii tosi hyvin niin, että teet salaattipohjan ensin valmiiksi. Sitten veistät vj:stä vajaan sentin siivuja, joita lämmität grillivastuksen alla tai edes paistinpannulla. Päälle tietysti vaikkapa klassisesti hunajaa. Sitten hiukan sulanut tai ruskistunut juustosiivu (tai useampi, jos ovat pieniä) salaatin päälle.



Lämpimään leipään niitä voi vaan mättää päälle (alle esim. pestoa, tomaattia jne. jne.), ja grillata pikaisesti. Tai jos teet tuplaleivän, niin sitten juustoa sinne väliin.



t: " Chevre 4ever" ; )

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
05.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

tuottajalta ja valmistajalta. Ei silloin osannut sanoa mitään kunnon vinkkiä. Sanoi jotain vaan, että voi syödä sellaisenaan. Vähän ihmettelin.

Vierailija
4/10 |
05.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

oon joskus syönyt taivaallisen hyviä vuohenjuustoleipiä (ihanan mieto maku), mutta toisaalta myös maistanut tosi pahaa vj:a :(



- ap

Vierailija
5/10 |
05.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

todella hyvää, yleensä hyvin kypsynyttä ja kuori päällä. kuorettomat vj:t ei ole sitä itseään nähneetkään.

Vierailija
6/10 |
05.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

ja miedon makuista vuohenmaitotuorejuustoa. Käy lämpimiin leipiin, herkkusienten täytteeksi tai vaikka maustevoin tapaan lampaankyljyksiin tai pihviin, keiton mausteeksi...



terv. ei nelonen

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
05.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

...ei siis ole sellainen kvoempi pötköjuusto vaan purkissa myytävä pehmeästi levittyvä. Jos kovempaa tankojuustoa kaipaat, niin tuo edellä mainittu Saint Maure on minustakin paras mitä tavallisesta ruokakaupasta saa.



terv. 10

Vierailija
8/10 |
05.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

mutta lisääkin vinkkejä otetaan vastaan!



- ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
05.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Merkkiä en nyt muista.

Vierailija
10/10 |
05.10.2006 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija:

Mun mielestä parasta on sellainen irtomyynnissä oleva paksumpi pötkö

Merkkiä en nyt muista.

Muistasko joku merkkiä ?