Miksi Amerikkalaiset tykkäävät niin paljon pähkinävoista, muttei salmiakista?
Onko meillä erilainen paletti suussa kuin Amerikkalaisilla? Pähkinävoita syövät, mutta kun itse maistelen niitä kaikkea niin ihan hirveetä. kuivaa ja mautonta tököttiä.. Ja sit Amerikkalaiset ei tykkää taas salmiakista. On se outoa että makupaletit on niin erilaiset.
Kommentit (14)
Minä tykkään molemmista eikä niissä ole oikein mitään samaa, ehkä suolaisuus korkeintaan. En tosin siitä maapähkinävoista niin paljon pidä kuin amerikkalaiset enkä syö sitä pelkiltään.
Just se maapähkinävoi on sitä mitä ne syövät siellä ja se on aika mautonta, mutta muista pähkinöiistä kyllä löytyy hyviäkin, joissa on vähän makeuttakin.
Koska maapähkinävoi lihottaa enemmän. Siksi.
Jenkit tykkää kaikesta ällöttävän makeasta.
Varmaan siksi kun sitä syötetään niille ihan pienestä pitäen, salmiakki on niille ihan vierasta. Eli tottumiskysymys.
Vierailija kirjoitti:
Jenkit tykkää kaikesta ällöttävän makeasta.
Suomalaiset vetaa karkkia ja kahvileipaa, kylla ne makeampia ovat.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jenkit tykkää kaikesta ällöttävän makeasta.
Suomalaiset vetaa karkkia ja kahvileipaa, kylla ne makeampia ovat.
Väitätkö ettei jenkit vedä karkkia ja kahvileipää? Jenkeillä ne vaan on sellaisia yltiösokerisia ällötyksiä, kyllä suomalaisten karkeissa on vähemmän sokeria.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jenkit tykkää kaikesta ällöttävän makeasta.
Suomalaiset vetaa karkkia ja kahvileipaa, kylla ne makeampia ovat.
Suomalainen sinappikin on kuin sokerimonjaa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jenkit tykkää kaikesta ällöttävän makeasta.
Suomalaiset vetaa karkkia ja kahvileipaa, kylla ne makeampia ovat.
Väitätkö ettei jenkit vedä karkkia ja kahvileipää? Jenkeillä ne vaan on sellaisia yltiösokerisia ällötyksiä, kyllä suomalaisten karkeissa on vähemmän sokeria.
Ei USAssa lapsilla ole karkkipaivaa eika aikuiset veda karkkia kaksin kasin niinkuin Suomessa. Kahvi juodaan paljaaltaan, ei kakkujen ja pullan kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jenkit tykkää kaikesta ällöttävän makeasta.
Suomalaiset vetaa karkkia ja kahvileipaa, kylla ne makeampia ovat.
Väitätkö ettei jenkit vedä karkkia ja kahvileipää? Jenkeillä ne vaan on sellaisia yltiösokerisia ällötyksiä, kyllä suomalaisten karkeissa on vähemmän sokeria.
Et nakojaan ole edes kaynyt Yhdysvalloissa jos noin luulet.
Ne on lihavia makeanhimoisia ihmisiä, ketkä eivät tiedä salmiakinhimosta mitään
"Where did it come from? It is believed that salty liquorice originated from drug stores. Ammonia chloride, the ingredient which gives salmiakki its flavour, was originally used in cough medicine, and supposedly it was combined with liquorice to encourage children to take their medicine.Oct 19, 2017"
Ammoniakki ja yskanlaake, mika makujen sinfonia = salmiakki.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Jenkit tykkää kaikesta ällöttävän makeasta.
Suomalaiset vetaa karkkia ja kahvileipaa, kylla ne makeampia ovat.
Väitätkö ettei jenkit vedä karkkia ja kahvileipää? Jenkeillä ne vaan on sellaisia yltiösokerisia ällötyksiä, kyllä suomalaisten karkeissa on vähemmän sokeria.
Englannin kielessa (am.) ei ole sanoja kahvileipa ja kattaa kahvipoyta.
Maapähkinävoi sopii esim. voileipiin hillon kanssa. Ja suklaan joukkoon. Ihanaa.
Salmiakista vaikeaa sanoa, ehkä eivät ymmärrä, mitä salmiakki on.