Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Paras Mac and Cheese?

Vierailija
19.03.2022 |

Mistä juustosta tulee hyvää, jos parmesania ei halua käyttää?

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
19.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä olen käyttänyt cheddaria.

Vierailija
2/11 |
19.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis haluasin koittaa lihamakaronilaatikkoa tehdä mac and cheese-tyyliin, kun meillä ei voi käyttää tuota munamaitoa sen munan takia ja kasvisliemeen tehty on makuuni hieman kuivaa, muut tosin tykkää, mutta haluaisin koitaa jotain uutta, mutta en kuitenkaan lasagnea, koska sitä meillä on usein. Eli ei tomaattista juttua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
19.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä olen käyttänyt cheddaria.

Mitä laitat nesteeksi? Oiskohan Koskenlaskija cheddar hyvää?

Vierailija
4/11 |
19.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Triplajuusto. Nam! 🍔🍟

Vierailija
5/11 |
19.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen aina siitä Koskenlaskija Cheddarista. Taivaallista<3

Vierailija
6/11 |
19.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä teen aina siitä Koskenlaskija Cheddarista. Taivaallista<3

Heavenly!

Sitten saunapuhdasta. Saunapuhdasta hanuria.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
19.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Mä teen aina siitä Koskenlaskija Cheddarista. Taivaallista<3

Miten laitat se, sulatettuna kuumaan nesteeseen? Mitä nesteeksi?

Vierailija
8/11 |
19.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mä teen aina siitä Koskenlaskija Cheddarista. Taivaallista<3

Miten laitat se, sulatettuna kuumaan nesteeseen? Mitä nesteeksi?

Sellaisenaan kypsän, juuri valutetun pastan joukkoon. Sinne se "sulaa" ja tulee riittävän kosteaa. En tiedä millaista ruokaa haet, mutta meillä uppoaa kaikkiin kun pistetään sekaisin makaronit, sipuli, hyvin maustettu jauheliha ja lopuksi tuo koskenlaskija.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
19.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä teen "valkokastikkeen" eli voita pannulle, sitten jauhoja ja maitoa. Sen sekaan sitten cheddar-sulatejuusto.

Vierailija
10/11 |
19.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Siis haluasin koittaa lihamakaronilaatikkoa tehdä mac and cheese-tyyliin, kun meillä ei voi käyttää tuota munamaitoa sen munan takia ja kasvisliemeen tehty on makuuni hieman kuivaa, muut tosin tykkää, mutta haluaisin koitaa jotain uutta, mutta en kuitenkaan lasagnea, koska sitä meillä on usein. Eli ei tomaattista juttua.

Miten niin kasvisliemeen tehtynä liian kuivaa? Enemmän nestettä niin ei tule taatusti kuivaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
19.03.2022 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Mä teen aina siitä Koskenlaskija Cheddarista. Taivaallista<3

Miten laitat se, sulatettuna kuumaan nesteeseen? Mitä nesteeksi?

Sellaisenaan kypsän, juuri valutetun pastan joukkoon. Sinne se "sulaa" ja tulee riittävän kosteaa. En tiedä millaista ruokaa haet, mutta meillä uppoaa kaikkiin kun pistetään sekaisin makaronit, sipuli, hyvin maustettu jauheliha ja lopuksi tuo koskenlaskija.

Siis nistipata juustolla.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kuusi kaksi