Hyviä, kotimaista tuottajaa tukevia kasvisruoka-reseptejä :)
Mua hotsittais alkaa syömään enemmän fennovegaanisti. Mut mut mut.. Koppa on tyhjä, mitä reseptiikkaan tulee.
Oon nyt lähdössä kauppaan ja teen juurespeltiä, sekä jotain tarvis proteiininlähteeksi. Tällä kertaa varmaankin bean betterin härkäpapu pala, jonka pääraaka-aine on kotimainen fermentoitu härkäpapu.
Kertokaa omat vinkkinne, kiitos!
Kommentit (4)
Kotimaisia herneitä, liota niitä yön yli. Seuraavana päivänä keität ja lisäät sinne sipulia/lihaa/härkistä. Kaikki kotimaista. Pannarinkin voit varmasti tehdä jälkkäriksi ihan kotimaisesta tuotannosta sokeria myöten.
Kotimainen kvinoa on hyvä proteiinipitoinen lisuke ruoalle kuskusin tilalta.
Hae googlella vegaaniliitto + reseptit ja ei muuta kuin mieluisinta valitsemaan
Kukkakaali-perunacurry. Siihen boi laittaa kaikkiamuitakin kotimaisia kasviksia