Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

kasvisgratiini! keitänkö pakastekasvikset vai ei?

Vierailija
24.07.2015 |

Teen kasvisgratiinia pakaste kukkakaalista ja parsakaalista. keitänkö nuo vai heitänkö jäisenä vuokaan ja juustokastike päälle? kauanko uunissa ja missä asteessa?

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
24.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvi keittää, onhan sitä valmispakastegratiiniakin ja se vaan laitetaan vuokaan

Vierailija
2/6 |
24.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi et käytä tuoreita? Tulee paljon parempaa eikä vie yhtään sen enemmän aikaa tai ole kalliimpaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
24.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="24.07.2015 klo 23:39"]Miksi et käytä tuoreita? Tulee paljon parempaa eikä vie yhtään sen enemmän aikaa tai ole kalliimpaa.
[/quote]

Ei oo kalliimpaa "xD"

Vierailija
4/6 |
24.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jäisenä vaan vuokaan. 

Gratiinikastike:  
2 rkl voita tai margariinia  
3 rkl vehnäjauhoja  
2 dl maitoa  
150 g sulatejuustoa (esim. Koskenlaskijaa)  
½ tl mustapippuria

Laita kasvikset jäisenä uuninkestävään vuokaan. Kuumenna kattilassa voi kiehuvaksi ja sekoita vehnäjauhot joukkoon. Lisää maito koko ajan sekoittaen. Lisää kiehuvaan kastikkeeseen sulatejuusto pieninä palasina ja anna kiehua kunnes juusto on sulanut. Lisää mustapippuri. Kaada kastike kasviksien päälle. Paista uunissa 225°C:ssa noin 25 minuuttia.

Vierailija
5/6 |
24.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa keittää kasvisliemessä. Tulee parempaa.

Vierailija
6/6 |
24.07.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei tarvi keittää koska ne on jo esikypsennetty.