kasvisgratiini! keitänkö pakastekasvikset vai ei?
Teen kasvisgratiinia pakaste kukkakaalista ja parsakaalista. keitänkö nuo vai heitänkö jäisenä vuokaan ja juustokastike päälle? kauanko uunissa ja missä asteessa?
Kommentit (6)
Miksi et käytä tuoreita? Tulee paljon parempaa eikä vie yhtään sen enemmän aikaa tai ole kalliimpaa.
[quote author="Vierailija" time="24.07.2015 klo 23:39"]Miksi et käytä tuoreita? Tulee paljon parempaa eikä vie yhtään sen enemmän aikaa tai ole kalliimpaa.
[/quote]
Ei oo kalliimpaa "xD"
Jäisenä vaan vuokaan.
Gratiinikastike:
2 rkl voita tai margariinia
3 rkl vehnäjauhoja
2 dl maitoa
150 g sulatejuustoa (esim. Koskenlaskijaa)
½ tl mustapippuria
Laita kasvikset jäisenä uuninkestävään vuokaan. Kuumenna kattilassa voi kiehuvaksi ja sekoita vehnäjauhot joukkoon. Lisää maito koko ajan sekoittaen. Lisää kiehuvaan kastikkeeseen sulatejuusto pieninä palasina ja anna kiehua kunnes juusto on sulanut. Lisää mustapippuri. Kaada kastike kasviksien päälle. Paista uunissa 225°C:ssa noin 25 minuuttia.
Kannattaa keittää kasvisliemessä. Tulee parempaa.
Ei tarvi keittää koska ne on jo esikypsennetty.
Ei tarvi keittää, onhan sitä valmispakastegratiiniakin ja se vaan laitetaan vuokaan