Mikä/millainen uuni teillä on keittiössä?
Suositelkaas, olen ihan ulalla uuni-ja liesimaailmasta, ed keraaminen Rosenlewin versio 60cm leveydeltään pelittänyt siitä asti, kun kotimme valmistui eli 15v ja en tiedä kuvittelenko vai alkaako nikotella pikkuhiljaa, lämpenemisvauhti liesillä hieman hiipunut minusta...
Onko ns itsestään puhdistuvat hyviä vai vain yksi helpohkosti rikki menevä ja hintaa nostava ominaisuus?
Kommentit (4)
Aeg:n erillisuuni pyrolyysitoiminnolla meillä.
Paska kiertoilmauuni, jossa liesi erilisenä yläpuolella.
Edelliset omistajat ovat jotenkin tuonkin saaneet rikottua. En voi saatama ymmärtää miten voidaan elää niin että rikotaan KAIKKI. Meillä meni rahaa vaikka kuiknka paljon risojen juttujen (jotka olivat siis melkein uusia) korjaamiseen. KAIKKI vesihanat, 3kpl, kaiki uusiksi, kun edellsiet ostaneet kympin säästöllä jotain biltemakamaa, Uuni on rikki tosiaan, tai siis se kiertoilmaosio, "se kiertoilma on tosi huono, epätasainen, ei kannata käyttää sitä" oli saatesanat myyjillä. No kai nyt, kun koko sonta on rikki. Suurin osa ikkunaräppänistä kahvat irti, ja niin ettei niitä saa enää takaisin. Noin niinku mm.
Paikalla muurattu puuhella, leveys 123cm ;-)
Ja joku ikivanha Elektroluxin valurautalevyillä 50cm sähköhella, uunissa ei kiertoilmaa...
Että multa on turha kysellä, hipsin tästä takavasemmalle paistamaan kananmunia, kunhan olen sytyttänyt tulet pesään.
Sori, lauantai.
Nostan.
Ap