Sos keltuaissokeri ei vaahtoudu
Kuinka kauan tätä pitää vatkata vai onko peli menetetty? Kiire!!
Kommentit (10)
Olisit aikanaan harjoitellut vatkausta.
Ei sen kuulu vaahtoutua niinkuin esim valkuias+sokeri combo
Keltuaista yksinään ei voi vaahdottaa sen rasvapitoisuuden vuoksi.
Munien pitää olla huoneenlämpöisiä eikä jääkaappikylmiä.
Vierailija kirjoitti:
Keltuaista yksinään ei voi vaahdottaa sen rasvapitoisuuden vuoksi.
Ei sokerinkaan kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Ei sen kuulu vaahtoutua niinkuin esim valkuias+sokeri combo
Mutta tää on ihan tahmaa vaikka vartin jo vatkasin 😳 voiko tämmösen möhnän oikeasti käyttää tiramisuun?
Valkuainen ja sokeri meni hyvin.
Mitä on keltuais sokeri? Onko jokin uusi sokerilaji?
Keltuaisseos vaalenee hieman, mutta vain valkuaisista tulee se volyymi vaahtoon.
Auttakaa! Rukoilen