Lue keskustelun säännöt.
Leipojamestarit: voiko SACHERKAKUN tehdä täysin maidotta?
21.09.2006 |
Ja mikä olisi paras ohje? Tummaa suklaata ainakin saa maidottomana, mutta tuleeko kakusta hyvä jos ei käytä voita?
Kommentit (2)
Voin kyllä ymmärrän, ja itse pystyisin korvaamaan sen margariinilla, vaikka maku vähän kärsiikin.
Vierailija:
yksi leipuri, joka käyttää sacherkakkuun ihan siekailematta kauheat määrät voita, suklaata ja oikeaa maitoa. Sorry, en usko että ihan niin hyvää tulee jos raaka-aineita vaihtaa. Tietysti jos joku viisaampi toisin todistaa, niin uskotaan : )
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
yksi leipuri, joka käyttää sacherkakkuun ihan siekailematta kauheat määrät voita, suklaata ja oikeaa maitoa. Sorry, en usko että ihan niin hyvää tulee jos raaka-aineita vaihtaa. Tietysti jos joku viisaampi toisin todistaa, niin uskotaan : )