Fazerin DaCapon, Pihlajan, Julian ja Sinisen maitosuklaan outo uusi maku
Fazer on onnistunut pilaamaan suosikkituotteensa. DaCapo on nykyään ylimakea, oudon tahmea hyvin kummallisen jälkimaun karkki.
Julia ja Pihlaja on myös outoja.
Mutta mitä on tapahtunut siniselle suklaalle, osaako joku sanoa? Tehdäänkö näå tosiaan edelleen Suomessa?
Kommentit (15)
Vierailija kirjoitti:
Fazer vähentänyt palmuöljyn käyttöä ja pyrkii siitä eroon. Huonontaa laatua.
Saatte siis mitä tilaatte. Kauhia meuhkaus täällä ollut palmuöljyä vastaan
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Fazer vähentänyt palmuöljyn käyttöä ja pyrkii siitä eroon. Huonontaa laatua.
Saatte siis mitä tilaatte. Kauhia meuhkaus täällä ollut palmuöljyä vastaan
Ihan on aiheellista. Palmuöljystä tulee selluliittia.
DaCapossa ja muissa Fazerin suklaissa ei ole ollut palmuöljyä silloin aiemminkaan.
Silloin pärjättiin ihan alkuperäisellä reseptillä ja kaakao rasvalla.
Osta topleroonea fazerin sinisen sijaan.
Julia ja pihlaja ovat aina olleet niin paskoja ettei niille tarvii korviketta.
Mitäs jos lakkaisit lihottamasta itseäni karkilla?
Fazer korvannur AIDON kaakaovoin palmuöljyllä, lisännyt sokeria suklaaseen. Ei tarvitse ihmetellä makua. Itse en ole 2 vuoteen ostanut . Ostan Pandaa tai Lindtin suklaata, kuten myös belgialaista
Me ei olla ostettu Fazerin suklaita kahtena jouluna.
Viime jouluna meillä oli Pandaa ja Marabouta.
Tänä jouluna Lindniä. Se on tosi hyvä!
"Palmuöljyyn päädyttiin tuolloin Fazerilla kaakaovoin rajun hintanousun vuoksi"..
Sanoo iltalehti
Vierailija kirjoitti:
Osta topleroonea fazerin sinisen sijaan.
Julia ja pihlaja ovat aina olleet niin paskoja ettei niille tarvii korviketta.
Samaa paskaa se Toblerone on , vaaleaa, ja makeaa. Kaukana laatusuklaasta, Kokeilepa vaikka belgialaista
Syökää mieluummin salmiakkia, suklaat on pahaa
Ei sovi brändin imagoon, jonka sloukani on Northern magick.
Makua muutetaan kansainvälisille markkinoille sopivaksi.
Vierailija kirjoitti:
Fazer vähentänyt palmuöljyn käyttöä ja pyrkii siitä eroon. Huonontaa laatua.
Pakko vähentää kun ei mene kaupaksi
Mitäs alkoi käyttämään sitä. Oli ahne ja vaihtoi halpaan palmuöljyyn
Sama on monessa muussa elintarvikkeessa. En osta leipomotuotteitakaan, jos on sitä käytetty. Tungetaan jopa ruokakermoihin, kaikkiin ruokiin . Lukekaa sisällysluettelot !
Onko glukoosi siirappimyrkkyä tungettu tilalle?
Fazer on tuholainen.
Ensin tuhottiin perinteinen leipomo- ja konditoria-ala Suomessa.
Sitten myytiin keksit.
Perustettiin Amiga.
Ostettiin osa kekseistä takaisin.
Tuhottiin perinteinen Fazerin suklaa, muuttamalla reseptit palmuöljyharhan takia.
Fazerin matka 90-luvulta alkaen on alamäki vailla vertaa. Sitä ennen Suomessa kukoisti, niin Fazer kuin myös pienien paikkakuntien konditoria- ja leipomoalatkin. Nuoriso ei edes tiedä, miltä maistuu hyvät konditoria- ja leipomotuotteet, ellei ole matkustanut maailmalla ja maistellut.
Fazer vähentänyt palmuöljyn käyttöä ja pyrkii siitä eroon. Huonontaa laatua.