Lue keskustelun säännöt.
Kuinka koristelet kinkun
Kommentit (7)
Sinappia ja korppujauhoja kypsän kinkun pintaan nahkan ja liika läskin "kuorimisen" jälkeen, uuniin ja kaunis rusketus päälle. Kinkku on RUOKAA, jota syödään meillä Jouluna (ja Juhannuksena) perinteisin lisukkein. Mitään ihme koristeita en ruokiin laita. Kauniisti katettu pöytä kynttilöineen toimii koristeena.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Miksi ihmeessä koristelisin? Meillä leikataan siitä vaan palasia lautaselle eikä pysähdytä ihailemaan.
Joo sinappia kerros ja korppujauhoa, sitten hetkeksi uuniin 300C.
Itse kaavin ensin lähes kaikki rasvan pois.
Paistoin anopille kinkun ja kuorutin sen mun spermalla. Saas nähdä mitä tykkää.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Laitan siihen luuhun kiinni jonkun joulukoristeen
Mitä noita muutamaa siivua koristelemaan