Lue keskustelun säännöt.
  Voiko tänään sulatetun lohen kypsentämisen jättää huomiseksi?
22.03.2015 | 
                  Vai meneekö kala jääkaapissa pilalle...? Kiitos avusta!
T. Uusavuton
Kommentit (5)
Suolaa se, säilyy ainakin paremmin.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Sisältö jatkuu mainoksen alla
  Kypsennetty kala säilyy paremmin. Sulatettu on aika altis pilaantumaan, kun ei tuorekaan säily monta päivää syötävässä kunnossa.
Kiitos av-murut. Oli liian iso kala meidän pikku poppoolle. Laitoin varmuuden vuoksi uuniin ja huomenna menee keittoon.
[quote author="Vierailija" time="22.03.2015 klo 18:00"]Kiitos av-murut. Oli liian iso kala meidän pikku poppoolle. Laitoin varmuuden vuoksi uuniin ja huomenna menee keittoon.
[/quote]
Hyvä ratkaisu! 
Ei mene pilalle, jos jääkaapin lämpötila on neljä astetta tai vähemmän.