Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sämpylätaikina veteen vai maitoon

Vierailija
24.02.2015 |

Kumpa teen?

Kommentit (5)

Vierailija
1/5 |
24.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Riippuu tilanteesta. Jos sul on hapanta maitoo, niin teet  siihen. Jos sul on vettä, niin teet siihen. Opit sitte kun kokeilet. Tätä äiditkin aina sanoi.

Vierailija
2/5 |
24.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yleensä teemme veteen, joskus vähän 'vissyäkin' lorautellaan joukkoon. Maitoa emme raaski sämpylöihin tuhlata, sitä kun muutenkin kuluu meillä tolkuttomat määrät :D.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/5 |
24.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Nä teen yleensä veteen tai juustonheraan. Teen juuren, johon vesi, hiiva, suola, öljy ja siirappi (käytän leivontasiirappia) ja jauhoja. Juuri saa olla löysän puuron paksuista. Juuri saa käydä tuntejakin ja sitten alustan taikinan ja nostatan ja leivon sämpylöiksi ja taas nostatan ja paistan. Tästä tulee hyviä.

Vierailija
4/5 |
24.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Veteen tulee mielestäni parempia, niinkuin pullastakin. Taikina veteen ja nopea paisto kuumassa vähän ylikypsäksi, niin hyviä tulee. 

Vierailija
5/5 |
24.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Veteen