Syön maksalaatikkoa suoraan kylmänä rasiasta
Kommentit (17)
Kyllä mä kuumennan, mutta saattaisi tuo mennä myös kylmänä.
Meidän koiralle maistuu myös, joten et ole ainoa.
Vierailija kirjoitti:
etkö sä osaa tehdä itselle ruokaa?
Osaan.
Vierailija kirjoitti:
Kyllä mä kuumennan, mutta saattaisi tuo mennä myös kylmänä.
Mä tykkään kylmänä enemmän kuin kuumana
Kuumennan puolukkahillon mikrossa siihen kylkeen.
Vierailija kirjoitti:
Kuumennan puolukkahillon mikrossa siihen kylkeen.
Kuumennatko sinä ketchupinkin mikroaaltouunisssa, jos syöt makaronilaatikkoa?
Vierailija kirjoitti:
Meidän koiralle maistuu myös, joten et ole ainoa.
Vuff!
En asu Suomessa;
Saarioisen maksalaatkko rusinoilla tänne pliiis🥰
Juu, se on parempaa kylmänä kuin lämmitettynä. Samoin hernekeitto
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuumennan puolukkahillon mikrossa siihen kylkeen.
Kuumennatko sinä ketchupinkin mikroaaltouunisssa, jos syöt makaronilaatikkoa?
Olipas särmästi kirjoitettu ketsuppi.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kuumennan puolukkahillon mikrossa siihen kylkeen.
Kuumennatko sinä ketchupinkin mikroaaltouunisssa, jos syöt makaronilaatikkoa?
Olipas särmästi kirjoitettu ketsuppi.
https://www.felix.fi/products/felix-ketchup-500-g-2/
Minä kirjoitan myös pizzan aina kahdella z:lla.
Riippuu merkistä, mutta maksalaatikko on hyvää kylmänä. Minäkin syön ja lapseni syövät kylmänä.
Myös paistinpannulla paistettuna on hyvää
Vierailija kirjoitti:
Meidän koiralle maistuu myös, joten et ole ainoa.
Koirille nyt kelpaa ruoka kuin ruoka, kissat ovat huomattavasti tarkempia mitä suuhunsa laittavat.
Maksalaatikko on koiranruokaa. Ei se ole tarkoitettu ihmisten ravinnoksi kuten ei mitkään muutkaan maksasta tai mistään tahansa muusta sisäelimestä (ja verestä) tehty ruoka.
Vierailija kirjoitti:
Maksalaatikko on koiranruokaa. Ei se ole tarkoitettu ihmisten ravinnoksi kuten ei mitkään muutkaan maksasta tai mistään tahansa muusta sisäelimestä (ja verestä) tehty ruoka.
Maksalaatikko on ainoa eines, joka on hyvää oikeasti. Muttei kuitenkaan vedä vertoja tuoreesta poronvasan maksasta tehdylle maksalaatikolle tai jauhemaksapihveille, jotka on paistettu voissa rapeiksi ja taikinassa on sekä omenaa että perunaa raastettuna. Maksapaloista kastikkeen tekeminen on tosi tarkkaa hommaa. Maksa ei saa kypsyä liikaa, vain ihan hetken, jottei muutu kovaksi. Maksapalojen tulee olla pehmeitä.
Kerronko veriruuista? Meillä kotona keitetään suolavedessä kakkuja, joihin tulee ruisjauhoja, poron verta, vehnäjauhoja, suolaa ja poronkuuta . Hätätapauksissa ruokaöljykin käy. Ovat hyviä sekä vastakeitettyinä että pannulla myöhemmin paloina paistettuina.
Oon joskus syönyt kylmänä, mutta nykyään tulee ostettua niin harvoin, että haluaa nauttia lämpimänä.
etkö sä osaa tehdä itselle ruokaa?