Huuhdotaanko spagetti
keittämisen jälkeen? Vai onko sillä väliä? Minä en huuhtelisi, miehen mielestä täytyy huuhtoa.
Kommentit (13)
Ennenvanhaan huuhdottiin ettei klimppiinny, nykyään osataan lisätä oliiviöljyä joukkoon.
Ei missään nimessä huuhdota, vanhaa tietoa miehelläsi.
Huuhdotaan, ellet syö sitä heti. Lämmin pasta jatkaa muuten kypsymistään.
[quote author="Vierailija" time="20.02.2015 klo 18:44"]
Huuhdotaan, ellet syö sitä heti. Lämmin pasta jatkaa muuten kypsymistään.
[/quote]Spagetti otetaan kiehumasta, kun se on ihan vähän vaille kypsää, näin ollen ei tarvi huuhtoa.
[quote author="Vierailija" time="20.02.2015 klo 18:45"]
[quote author="Vierailija" time="20.02.2015 klo 18:44"]
Huuhdotaan, ellet syö sitä heti. Lämmin pasta jatkaa muuten kypsymistään.
[/quote]Spagetti otetaan kiehumasta, kun se on ihan vähän vaille kypsää, näin ollen ei tarvi huuhtoa.
[/quote]Jep jep, ja syödään puoliraakana jotta jääkaappiin lykättävät jämät ovat seuraavana päivänä hyviä.
No se on yksi tapa estää spagetteja tarttumasta toisiinsa. Toinen tapa on lisätä sitä öljyä tai hieman pastakastiketta.
[quote author="Vierailija" time="20.02.2015 klo 18:50"]
No se on yksi tapa estää spagetteja tarttumasta toisiinsa. Toinen tapa on lisätä sitä öljyä tai hieman pastakastiketta.
[/quote]Tai sitä keittovettä säästetään kauhallinen ja se sekoitetaan pastaan.
[quote author="Vierailija" time="20.02.2015 klo 18:50"]
[quote author="Vierailija" time="20.02.2015 klo 18:45"]
[quote author="Vierailija" time="20.02.2015 klo 18:44"]
Huuhdotaan, ellet syö sitä heti. Lämmin pasta jatkaa muuten kypsymistään.
[/quote]Spagetti otetaan kiehumasta, kun se on ihan vähän vaille kypsää, näin ollen ei tarvi huuhtoa.
[/quote]Jep jep, ja syödään puoliraakana jotta jääkaappiin lykättävät jämät ovat seuraavana päivänä hyviä.
[/quote]Sinä puhut puoliraa'asta, en minä.
[quote author="Vierailija" time="20.02.2015 klo 18:44"]
Huuhdotaan, ellet syö sitä heti. Lämmin pasta jatkaa muuten kypsymistään.
[/quote]
Juurikin näin, huuhdotaan viileällä vedellä!
[quote author="Vierailija" time="20.02.2015 klo 18:50"][quote author="Vierailija" time="20.02.2015 klo 18:45"]
[quote author="Vierailija" time="20.02.2015 klo 18:44"]
Huuhdotaan, ellet syö sitä heti. Lämmin pasta jatkaa muuten kypsymistään.
[/quote]Spagetti otetaan kiehumasta, kun se on ihan vähän vaille kypsää, näin ollen ei tarvi huuhtoa.
[/quote]Jep jep, ja syödään puoliraakana jotta jääkaappiin lykättävät jämät ovat seuraavana päivänä hyviä.
[/quote]Minä ainakaan en syö jääkapissa säilöttyä pastaa. Jämät menee biojätteeseen. Yök, vanhaa, keitettyä pastaa.
Se tomaattikastike (tai ihan mikä vaan) tarttuu ja imeytyy paremmin huuhtelemattomaan spagettiin. Siksi en siis huuuhtele.
ei tartte huuhtoa