Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mikä on hyvä ruisleipä?

Vierailija
16.02.2015 |

Miksi?

Kommentit (26)

Vierailija
1/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Fazer tosi ruis ja Perheleipureiden ruisvarras tällä hetkellä suosikkeja

Vierailija
2/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaasan jälkiuunipalat. Kuitupitoisin. Ei muuta kuin ruista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

ruispalat on huono leipä(sisältää turhia lisäaineita) verrutuna esim Jälkiuuni-paloihin.

lidlistää saa euron pussi!

Vierailija
4/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaasan jälkiuunipalat tai Ulla pakarin leipä. Täyttä ruista ja hyvä maku.

Vierailija
5/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Marskin ruisleipä on parasta!

Vierailija
6/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Rostenin jälkiuunipalat on ollut suosikkini, mutta tänään ostamani maistui sekaleivältä. :( "Tumma ja rukiinen maku" on syy, miksi pidän.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun omatekemä, hiivaton ja pelkkää ruisjauhoa :)

Vierailija
8/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reilu ruisleipä on ainoa leipä mistä mun vatsa ei kipeydy. Tai tuleehan se siitäkin kipeäksi, jos paljon syön, mutta muista ruisleivistä oireilee heti.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Real

Vierailija
10/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sysmän ruisleivän voittanutta ei ole

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mun maha ei kestä ruista, pierettää ihan hieveästi. :( Onko kellään sama? Nykyään syön sitten kauraleipää jne.

Vierailija
12/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.02.2015 klo 17:15"]Vaasan jälkiuunipalat tai Ulla pakarin leipä. Täyttä ruista ja hyvä maku.
[/quote]

Nää on meidänkin vakioleivät! ERityisesti Ullan pakarin leipä vie kielen mennessään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Reissari on ihan ok, sellainen perus ruisleipä. Ne Vaasan Ruispalat on myös ihan hyvän makuisia, vähän makeampia kuin perus ruisleipä ja ihanan pehmeitä. Niiden lisäaineista en tiedä, tulee niin harvoin ostettua. Kamalimpia ruisleipiä on ne kovat ja kuivat :S

Vierailija
14/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vaasan Minihiilari. Tiedän tiedän, hiilarihömpötys on mennyt ohi jo, mutta noi on hyviä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="16.02.2015 klo 17:22"]

Mun maha ei kestä ruista, pierettää ihan hieveästi. :( Onko kellään sama? Nykyään syön sitten kauraleipää jne.

[/quote]Kaura se vasta mahaa kovettaakin.

Vierailija
16/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lähestulkoon kaikki missä rukiin osuus on 100 %. Suurin osa ruisleivistä sisältää ison osan vehnää kuitenkin. Mielestäni pienleipomoiden 100 % ruisleivät on kaikki hyviä, mitä olen syönyt. Paljon tulee ostettua myös Fazer Realia.

Vierailija
17/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Samsaran ruislimppu, järvosuomen herkun ruislimppu ja Porokylän Kartano.

Vierailija
18/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uotilan limppu! Ei ylimääräistä.

Vierailija
19/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ullan Pakarin ruisleipä. Aivan ihana reikäleipä. Löytyy monista kaupoista, esim. Cittarista ja Prismasta. 

Vierailija
20/26 |
16.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Lidlin tuoretiskiltä ne neliön muotoiset 100 % täysjyvärukiista (luomu) tehdyt leivät. Vähän pitää hampaita käyttää mutta maukkaita. Ekaa kertaa ostin viime viikolla vaikka siellä käyn aika usein. Nyt käyn varmaan vielä useammin :)