Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Voiko porsaanfileen kypsentää niin, että

Vierailija
07.02.2015 |

laittaa sen suoraan pakastimesta pakkauksessaan 100-asteiseen uuniin ja antaa hautua siellä kypsäksi vähintään 6 tuntia?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
07.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No ei.

Vierailija
2/15 |
07.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu, tuloksena on mehevää pulled porkia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
07.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

ei voi.

Vierailija
4/15 |
08.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 16:47"]

[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 15:40"]

Mä nyt kuitenkin sitten tein niin ja annoin kypsyä uunissa kannellisessa kattilassa reilusti ylikypsäksi, ja en ole mehevämpää lihaa saanut aikoihin.

Loistavaa pulled porkia!

[/quote]

Epäilen, että on oikeasti ollut mehevää. Pulled porkiin käytetään ihan syystä filettä rasvaisempaa ruhonosaa.

[/quote]

Joo kyllä epäilyttää. Filee, ja voi olla sisältä jäässä vielä paiston lopuksikin, päältä palanut.

Ja nesteet pihalla. Mutta miten ne hampurilaispihvit muuten kestää suoraan pakasteesta paistoon? No tietty ovat pieniä, mutta silti, onko se alkulämpö ihan ohuissa pihveissä niin merkittävä sittenkään?

t. keittiötumpelo

Vierailija
5/15 |
08.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Siis tuohan on ihan sous videä ja jos 6 tuntia vakuumissa kypsyttelee, niin taatusti on mehevää, kun siitä ei kosteus pääse haihtumaan.

Vierailija
6/15 |
08.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 16:54"]

Siis tuohan on ihan sous videä ja jos 6 tuntia vakuumissa kypsyttelee, niin taatusti on mehevää, kun siitä ei kosteus pääse haihtumaan.

[/quote]

Ja muovirasiasta irtoaa varmaan ihania aromeja uunin lämmössä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
08.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 16:58"]

[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 16:54"]

Siis tuohan on ihan sous videä ja jos 6 tuntia vakuumissa kypsyttelee, niin taatusti on mehevää, kun siitä ei kosteus pääse haihtumaan.

[/quote]

Ja muovirasiasta irtoaa varmaan ihania aromeja uunin lämmössä.

[/quote]

Siis ihan elintarvikemuoviin vakumoitu viljapossun filee tuo oli, parempi ehkä et kommentoi vasten parempaa tietoasi. Hyvin kestää 100-astetta.

Vierailija
8/15 |
08.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 16:47"]

[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 15:40"]

Mä nyt kuitenkin sitten tein niin ja annoin kypsyä uunissa kannellisessa kattilassa reilusti ylikypsäksi, ja en ole mehevämpää lihaa saanut aikoihin.

Loistavaa pulled porkia!

[/quote]

Epäilen, että on oikeasti ollut mehevää. Pulled porkiin käytetään ihan syystä filettä rasvaisempaa ruhonosaa.

[/quote]

Kannellisessa onnistuu, kun muistaa rasvat ja lisää esimerkiksi sipuleita, porkkanaa, paprikaa, omenaa ja muuta vastaavaa kosteaa, joka antaa makua. Mausteet tietenkin lisäksi...

Fileestä saa loistavaa, kun ei päästä ollenkaan kuivamaan. Ei tietenkään täysin aja pulled porkin ideaa, mutta mitä väliä, jos ruoka on hyvää?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
08.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="07.02.2015 klo 17:02"]

laittaa sen suoraan pakastimesta pakkauksessaan 100-asteiseen uuniin ja antaa hautua siellä kypsäksi vähintään 6 tuntia?

[/quote]

 

Kyllä sä voit.

Vierailija
10/15 |
08.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

joo. voit laittaa sen suoraan uuniin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
08.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi edes ajattelet että EI voisi?

Vierailija
12/15 |
08.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 17:00"]

Siis ihan elintarvikemuoviin vakumoitu viljapossun filee tuo oli, parempi ehkä et kommentoi vasten parempaa tietoasi. Hyvin kestää 100-astetta.

[/quote]

Siis mitä? Kyllä osa muoveista kestää 100 astetta, mutta eihän niissä kuulu kypsentää, ellei erikseen ole mainittu. Muovissa on monia kemikaaleja, jotka reagoi lämmössä ja liukenevat ruokaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
08.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 17:10"]

[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 16:47"]

[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 15:40"]

Mä nyt kuitenkin sitten tein niin ja annoin kypsyä uunissa kannellisessa kattilassa reilusti ylikypsäksi, ja en ole mehevämpää lihaa saanut aikoihin.

Loistavaa pulled porkia!

[/quote]

Epäilen, että on oikeasti ollut mehevää. Pulled porkiin käytetään ihan syystä filettä rasvaisempaa ruhonosaa.

[/quote]

Kannellisessa onnistuu, kun muistaa rasvat ja lisää esimerkiksi sipuleita, porkkanaa, paprikaa, omenaa ja muuta vastaavaa kosteaa, joka antaa makua. Mausteet tietenkin lisäksi...

Fileestä saa loistavaa, kun ei päästä ollenkaan kuivamaan. Ei tietenkään täysin aja pulled porkin ideaa, mutta mitä väliä, jos ruoka on hyvää?

[/quote]

Miten lisäät rasvaa ja makua sen vakuumimuovin läpi, jossa ap aikoi possunsa kypsentää?

Vierailija
14/15 |
08.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mä nyt kuitenkin sitten tein niin ja annoin kypsyä uunissa kannellisessa kattilassa reilusti ylikypsäksi, ja en ole mehevämpää lihaa saanut aikoihin.

Loistavaa pulled porkia!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
08.02.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="08.02.2015 klo 15:40"]

Mä nyt kuitenkin sitten tein niin ja annoin kypsyä uunissa kannellisessa kattilassa reilusti ylikypsäksi, ja en ole mehevämpää lihaa saanut aikoihin.

Loistavaa pulled porkia!

[/quote]

Epäilen, että on oikeasti ollut mehevää. Pulled porkiin käytetään ihan syystä filettä rasvaisempaa ruhonosaa.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi kolme kahdeksan