Onko joku onnistunut paistamaan nuo mozzarella fingerssit rapeiksi ilman....
...että sisukset on "pullahtaneet" pellille? Aina käy näin tai sitten ne on löllöjä. Olen yrittänyt kierto-ilmalla ja ilman, grillivastuksella, alalämmöllä ja pyörittäen, sekä käännellen, mutta aina jos niistä haluaa rapeita, niinn"suolet" (juusto) on pellillä.
t: epäonnistuja äiti
Kommentit (23)
Vierailija kirjoitti:
Kokeile friteerattuna.
Eli rasvakeittimen ostoon? No ei varmasti! Ystäväperhe osti rasvakeittimen ja puolessa vuodessa perheen yhteispaino (2 aik. 2 lasta) nousi 23kg.
En ole onnistunut. Hieman paremmat lopputulokset tuli airfryerissa, mutta kyllä ne täytteet tuli sielläkin ulos.
Kummasti ne litistyneet juustoläjät, missä keskellä se paneroini on niin ovat kelvanneet kuitenkin.
Eräs Tero onnistui kerran, en toki tiedä kuinka hän teki sen.
VITSI KUN NE SISÄELIMET PULLAHTAA AINA ULOS! :DDDDDDDDD
Ravintoloissa ne tulee ihan pulleina ilman "vuotoja". Pitäiskö ne sulattaa ennakkoon?
Vierailija kirjoitti:
Ravintoloissa ne tulee ihan pulleina ilman "vuotoja". Pitäiskö ne sulattaa ennakkoon?
Hyvä idea. Itse muuten aion testata tätä.
Tikut uuniin pellille jo siinä vaiheessa kun uuni laitetaan lämpiää? Toimii tosi hyvin ranskisten kanssa ja sillai tulee tosi rapeita sisältä ja ulkoa, ilman palamista.
Vierailija kirjoitti:
Tikut uuniin pellille jo siinä vaiheessa kun uuni laitetaan lämpiää? Toimii tosi hyvin ranskisten kanssa ja sillai tulee tosi rapeita sisältä ja ulkoa, ilman palamista.
On kokeiltu ja tällä taktiikalla niistä pullahtaa sisälmykset ulos ennenkuin ovat edes haaleita sisältä.
Ps. niin ja on kokeiltu kylmään uuniin, sekä siihen 225° valmiiksi lämmitettyyn.
AP
En tiedä, mutta voisit kokeilla jäähdytellä niitä välissä ja laittaa sitten takaisin uuniin.
En ole ikinä onnistunut. Kiinnostaisi tietää sen salaisuus.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kokeile friteerattuna.
Eli rasvakeittimen ostoon? No ei varmasti! Ystäväperhe osti rasvakeittimen ja puolessa vuodessa perheen yhteispaino (2 aik. 2 lasta) nousi 23kg.
No ei kai sitä nyt tarvitse joka päivä friteerattuja ruokia syödä. Sitäpaitsi, kattilassakin voi hyvin friteerata, vaikka lämpömittarin kanssa, jos ei muuten osaa. Sen öljyn voi käyttää moneen kertaan. Tuli muuten mieleen tuommoinen air-fryer-vehje, sillä voisi mahdollisesti onnistua tuo, eikä rasvaa käytetä lainkaan.
Olen onnistunut. Uuni lämmitetään 250 asteiseksi, tämän jälkeen katson tikkuja koko paistamisen ajan ja kun ensimmäinen tikku alkaa näyttää poksahtamisen merkkejä, otan ne ulos uunista.
Vierailija kirjoitti:
Kokeile friteerattuna.
En ole ap mutta tätä on kokeiltu. Lopputulos? Juustot pitkin keitintä ja syötävänä vain kuori.
Vierailija kirjoitti:
Olen onnistunut. Uuni lämmitetään 250 asteiseksi, tämän jälkeen katson tikkuja koko paistamisen ajan ja kun ensimmäinen tikku alkaa näyttää poksahtamisen merkkejä, otan ne ulos uunista.
Kiertoilma vai normi uuni? Itse olen myös kytännyt niitä, mutta kun ne ei vielä ole pinnalta rapeita tuossa kohtaa kun ensimmäinen näyttää pullahtamisen merkkejä.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kokeile friteerattuna.
Eli rasvakeittimen ostoon? No ei varmasti! Ystäväperhe osti rasvakeittimen ja puolessa vuodessa perheen yhteispaino (2 aik. 2 lasta) nousi 23kg.
Voi kattilassakin friteerata. Öljy vaan kuumaksi ja fingersit sinne. Hyvin toimii.
Tälle käy samoin,pullahtaa pellille..ihan järkkyy en osta enää.
Näyttää ihan valkovuodolta se kun tulee pellille. Nams.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kokeile friteerattuna.
Eli rasvakeittimen ostoon? No ei varmasti! Ystäväperhe osti rasvakeittimen ja puolessa vuodessa perheen yhteispaino (2 aik. 2 lasta) nousi 23kg.
Luuletko terveysruokaa noista puikoista valmistavasi?
Kokeile friteerattuna.