Vierailija

Tyttöystävä on alkanut sanoa, että penis osuu "juuri oikeisiin paikkoihin" seksin aikana.En ole vielä pystynyt kertomaan, että syynä on esinahan alle kasvanut jäätävän kokoinen syylä.Tyttöystävä on tyytyväisempi kuin aikoihin enkä haluaisi luopua hänestä nyt.Välillä oli vaikeampaa ja ajauduin käymään vieraissakin,mistä en ole yhtään ylpeä.Mitä tehdä, luopuako syylästä ja hyvästä seksistä vai jatkaa entisellään kaikkia tyydyttävällä tavalla salaisuuteni kanssa?

  • ylös 1
  • alas 7

Sivut

Kommentit (24)

Onkohan tuollainen syylä ollenkaan harmiton, kun vieraissakin on tullut käytyä?

hyi helvetti mikä jätkä.

  • ylös 22
  • alas 0
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Papillooma, joka on tuoreen vieraskantaisen HPV-kannan aiheuttama. Paranee itsekseen. Kannattaa toki mainita partnerille, että käy Papa-kokeissa seuraavan vuoden-kahden ajan suht aktiivisesti (esim. 3-6kk välein).

 

M25

Papillooma siis voi olla kunhan nainen käy testeissä?Kuulostaaa hyvältä, voi nauttia niin kauan kuin  asijan tila säilyy ennallaan.Pitää juottaa tyttöystävä känniin ja kertoa tapahtuneesta.Vieraista vaikenen hienotunteisesti,kai papillooma uimahallissakin kasvaa.

Kondylooma aiheuttaa syyliä. Äkkiä lääkäriin, kokemuksesta tiedän. Poikaystävä se minultakin syylänsä salaili. Hyi hemmetti. Hyvä uutinen tosin on, että  uusimman tiedon mukaan esim. kondyloomia aiheuttava papilloomavirus häviää elimistöstä viimeistään 4-5 vuoden kuluttua tartunnasta. Ei siis ole ikuinen. Taryunta voi olla myös täysin oireeton, mutta näkyvät syylät pitää hoitaa pois.

Siis eikös tuo lasketa pahoinpitelyksi kun sukupuolitaudistasi tietoisesti levität sitä ympäriinsä?? Ja toiseksi voit aiheuttaa tyttöystävällesi kohdunkaulan/kurkunpään syövän. Järki käteen ja mene lääkäriin urpo.

  • ylös 13
  • alas 0
Vierailija

Kondylooma aiheuttaa syyliä. Äkkiä lääkäriin, kokemuksesta tiedän. Poikaystävä se minultakin syylänsä salaili. Hyi hemmetti. Hyvä uutinen tosin on, että  uusimman tiedon mukaan esim. kondyloomia aiheuttava papilloomavirus häviää elimistöstä viimeistään 4-5 vuoden kuluttua tartunnasta. Ei siis ole ikuinen. Taryunta voi olla myös täysin oireeton, mutta näkyvät syylät pitää hoitaa pois.

Niin ja suosittelen kondomin käyttöä, vaikka todennäköisesti olet tyttöystäväsi jo tartuttanut. Tässä lisää tietoa:

http://www.vaestoliitto.fi/nuoret/ehkaisy/seksitaudit/hpv-ja-kondyloomat/

 Sun pitää kertoa tyttöystävälle syylästä papilloomaa on montaa erilaista ja jotkut aiheuttaa jopa syöpää.

Hyi hitto. Opettele käyttämään sitä penistä, sormia ja kieltä, äläkä nyt jollain syylällä sitä naistasi tyydytä. Oksettava ajatus, että salaat tuollasta asiaa, kiva ylläri kun tyttöystävä huomaa saaneensa tartunnan.

  • ylös 10
  • alas 0

Heh, sais olla tosiaan helvetinmoinen syylä että se missään tuntuisi. Silloin mahtaisi näkyäkin melko jäätävästi.

Ajattele, jos samanlainen syylä tai kaksi ilmestyy tyttöystäväsi nenänpäähän ja saa hänet näyttämään noita-akalta? Vieläkö silloin ajattelit homman olevan harmitonta?

Höpö höpö jos tyttö ystävä on nyt tyytyväinen uuteen moukarin niin mitää sitä kertoman.

paukuta menemään vaan täysillä.

 

sleg hammer

Joonaksen juttuja veikkaan nyt.

ja toisaalta kannattaa käydä testeissä...kuullostaa kondyloomalta.

 

Vierailija

Mulla oli kanssa joskus 30 v. sitten ja se lähti ihan sillä, että silloinen vaimoni otti tolkuttomasti poskeen. No, se saikin sen sitten suun limakalvoihin.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla