Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Brasiliaisen lihan CO2-päästöt on aivan jättiläismäiset, suomalaisenkaan naudanlihan päästöt eivät ole kuin murto-osa tuosta

Vierailija
11.11.2021 |

Ylipäätänsä lihantuotannon päästöt ovat aivan mielettömät mutta ehkä tuo brasilialainen liha on kuitenkin ihan ääriesimerkki sitten. Tuollaisen voisi ihan hyvin kieltää EU:n markkinoilta kokonaan. Kukaan ei ole riippuvainen tuosta.

Sianlihan tuotanto on ilmastopäästöiltään huomattavasti pienempi myös ihan kotimaiseen nautaan verrattuna.

Kommentit (3)

1/3 |
11.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joskus aikoinaan olen sortunut brassilihaan, kun on saanut sisäfilettä halvalla. Sittemmin olen jättänyt kauppaan. Laatu on myös aika heikkoa, helposti yli 10% kalvoja ym. roskaa.

Joskus on ollut pakastettua uusiseelantilaista halvalla. Mitkähän mahtavat olla tuon päästöt? Laivataan pakastettuna pallon toiselta puolelta.

Vierailija
2/3 |
11.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Liha ei päästä yhtään mitään. Ellei nyt ala jo pilaantua. Elukat, kuten viherpiiperöt voi pari pierua päästää, kun ne syö liika papuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
11.11.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Puhumattakaan siitä kuinka paljon niille siellä syötetään antibiootteja ja hormoneja, samoin kuin jenkkilässä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan yhdeksän kahdeksan