Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä teen kookosöljyllä

Vierailija
31.10.2021 |

Sain purkin kookosöljyä. Mihin sitä voisi käyttää?

Kommentit (10)

Vierailija
1/10 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hyvä liukasta fistaukseen

Vierailija
2/10 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokkaat sillä, sopii esim wokkaukseen, koska kestää kuumuutta hyvin, tai sitten leivontaan. Käytät ihon kosteuttamiseen tai hiusnaamioina. Myös hampaiden hoitoon, googlaa oil pulling.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/10 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Iholle, varsinkin kantapäihin.

Vierailija
4/10 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kookos ei sovi ihmisravinnoksi. Tee siitä saippuaa. Kaveriksi tarviset vettä ja viemärirakeita. Lipeän (viemärirakeet) kanssa kannattaa kuitenkin olla varovainen koska se on vahvasti syövyttävää.

Vierailija
5/10 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Hiero sitä munaan.

Vierailija
6/10 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kookos ei sovi ihmisravinnoksi. Tee siitä saippuaa. Kaveriksi tarviset vettä ja viemärirakeita. Lipeän (viemärirakeet) kanssa kannattaa kuitenkin olla varovainen koska se on vahvasti syövyttävää.

Kookosöljy on yksi terveellisimistä öljyistä mitä on, tutki toki purkin ainesluettelo 

Look out for these label terms.

Whenever possible, buy coconut oil that's labeled as "unrefined," "extra virgin," and/or "cold pressed," but avoid coconut oil that's labeled as "deodorized." Sticking to these guidelines ensures that you'll get oil subjected to the least amount of processing. "Unrefined coconut oil, also called extra virgin, is extracted from the fruit of fresh mature coconuts without the use of chemicals or high temperatures," Newgent says. "This means it retains some nutrients that act as antioxidants." 

Most refined coconut oil, on the other hand, is chemically extracted from dried coconut meat that's been deodorized and bleached, so its antioxidant levels are depleted. (Though this isn't true of all brands: Some refined oils, especially organic ones, are actually extracted using steam. Check the manufacturer's website to be sure.) Refined coconut has its place in the kitchen—it's got a higher smoke point than unrefined, so it's more versatile for cooking—but our experts still recommend unrefined, cold-pressed oil for most purposes.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/10 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Meillä toimii liukkarina.

Käytän myös ihon hoitoon ja kokkaukseen.

Vierailija
8/10 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paistoöljynä, ihon hoitoon, hiuksiin, liukkariksi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/10 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Persepanossa paras liukkari

Vierailija
10/10 |
31.10.2021 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kookos ei sovi ihmisravinnoksi. Tee siitä saippuaa. Kaveriksi tarviset vettä ja viemärirakeita. Lipeän (viemärirakeet) kanssa kannattaa kuitenkin olla varovainen koska se on vahvasti syövyttävää.

Kookosöljy on yksi terveellisimistä öljyistä mitä on, tutki toki purkin ainesluettelo 

Look out for these label terms.

Whenever possible, buy coconut oil that's labeled as "unrefined," "extra virgin," and/or "cold pressed," but avoid coconut oil that's labeled as "deodorized." Sticking to these guidelines ensures that you'll get oil subjected to the least amount of processing. "Unrefined coconut oil, also called extra virgin, is extracted from the fruit of fresh mature coconuts without the use of chemicals or high temperatures," Newgent says. "This means it retains some nutrients that act as antioxidants." 

Most refined coconut oil, on the other hand, is chemically extracted from dried coconut meat that's been deodorized and bleached, so its antioxidant levels are depleted. (Though this isn't true of all brands: Some refined oils, especially organic ones, are actually extracted using steam. Check the manufacturer's website to be sure.) Refined coconut has its place in the kitchen—it's got a higher smoke point than unrefined, so it's more versatile for cooking—but our experts still recommend unrefined, cold-pressed oil for most purposes.

Se on pahan makuista.