Miten varmistan ettei liivate kokkareennu
Kommentit (6)
Mulla aina tulee sellaisia pitkiä noroja/ säikeitä, jos kaadan ohuena janana. Mulla toimii parhaiten se, että sekotan sen liivatteen pieneen määrään esim. sosetta, ennenkuin sekoitan koko kakkuun. Eli tossa esim. sulaan valkosuklaaseen.
Kokkareentunut liivate onnkyllä kaameaa. Kokkaroituneen vielä kestän.
Tällä palstalla totisesti pahoinpidellään suomen kieltä! Missä vaiheessa ihmisten sivistys on romahtanut tämmöiselle tasolle?
[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 13:50"]Tällä palstalla totisesti pahoinpidellään suomen kieltä! Missä vaiheessa ihmisten sivistys on romahtanut tämmöiselle tasolle?
[/quote]Sori nyt on kiire. Vieraat tulee kaakulle, ei äidinkielen oppitunnille:)
Kaada se liivateneste ohuena janana taikinaan koko ajan voimakkaasti vatkaten.
Taikinanhan voi myös siivilöidä, jos on epävarma.