Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Miten varmistan ettei liivate kokkareennu

Vierailija
03.01.2015 |

Teen valkosuklaakeksikakun.

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaada se liivateneste ohuena janana taikinaan koko ajan voimakkaasti vatkaten.

Taikinanhan voi myös siivilöidä, jos on epävarma.

Vierailija
2/6 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mulla aina tulee sellaisia pitkiä noroja/ säikeitä, jos kaadan ohuena janana. Mulla toimii parhaiten se, että sekotan sen liivatteen pieneen määrään esim. sosetta, ennenkuin sekoitan koko kakkuun. Eli tossa esim. sulaan valkosuklaaseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

LiOtA hyvin ennen kuumaa nestettä!

Vierailija
4/6 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kokkareentunut liivate onnkyllä kaameaa. Kokkaroituneen vielä kestän.

Vierailija
5/6 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tällä palstalla totisesti pahoinpidellään suomen kieltä! Missä vaiheessa ihmisten sivistys on romahtanut tämmöiselle tasolle?

Vierailija
6/6 |
03.01.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="03.01.2015 klo 13:50"]Tällä palstalla totisesti pahoinpidellään suomen kieltä! Missä vaiheessa ihmisten sivistys on romahtanut tämmöiselle tasolle?
[/quote]Sori nyt on kiire. Vieraat tulee kaakulle, ei äidinkielen oppitunnille:)

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kolme kolme yhdeksän