Miksi syöt sian pyllyä jouluisin?
Kommentit (11)
Tuskin olet, kun en ole koskaan syönyt.
Se on mielestäni yksi parhaista sian osista. Nam!
Olen hurja metsäläinen joka syö eläinten kammottaviakin ruumiinosia... Savonlinnassa söin muikkuja ja varmaan meni suusta alas muikkujen sukuelimetkin... Kanan munasoluilla mässään myös. :)
maista niin tiedät :) ihan oikeasti.
No koska arkena syön sen niskaa, etuselkää, lapaa ja kylkeä muun muassa. Sen luista, läskistä ja nahasta keittelen herneiden kanssa makoisaa hernaria. Sen kielestä laitan mureaa leikkelettä leivälle. Sen korvat ja saparon syötän paahdettuna koiralle. Siksi.
Peuranpa pyllyi lihavaa ei ollut saatavilla, joten sikaa sitten uuniin.
Pylly kö pylly, sama se mitä lipoo. ;) Joulun perspakara ei ole vaativainen, toisin kuin se muina vuoden aikoina lipaistava kankku..
Sehän on mahtavan makuista. Miksi broilerin kinttujen mumeltaminen olisi jotenkin hienompaa? Tai naudan selän?
Koska maistuu hyvältä.