Ei hitto, eihän tässä ehdi enää imellettyä perunalaatikkoakaan tekemään, vai?
Huomine menee töissä ja nytkin se imeltyisi iltaan asti joten yöhönkö minä sitä paistaisin ja jäähdyttelisin:/
Joulukuusikin hankkimatta, nyt ei kyllä hyvin mene:(
Kommentit (5)
Kaupasta saa pakastettua paistovalmista perunalaatikkoa. On hämmästyttävän hyvää.
Aattoaamuna menee luomukinkku uuniin. Tosin ei siinä montaa tuntia mene kun on n.3kg mutta silti.
Annatko sen pottusoseen siis vain olla koko yön ajan? Et sekoittele yöllä tms?
Ja se mikä minua hämää on sen koostumus, Henri Alen, se kokki, teki tosi paksua sosetta mutta ihan hyvältä se näytti kun uunista tuli ulos...itse taas pyrkinyt tekemään siitä tosi löysää koska haluaisin että se on lähes valuvaa valmiina. Sellaista se oli mummollani ja oli jumalaisen hyvää. Huoh. Rosamundia olen jo ostanut.
ap
Ryhdy tekeen nyt heti. Voithan paistaa sen joko illalla tai huomenna tultuasi töistä.
Minä olen antanut olla yön lämpöisessä uunissa imeltymässä ilman sekotteluja. Hyvää on tullut. Tee nyt ja laita valmis massa raakana pakkaseen. Sulatat ja paistat aattona.
Imeltymään aattoyöksi ja laitat jouluaattoaamuna uuniin? Niin meillä on aina tehty. Tuoreena pöytään.