Lue keskustelun säännöt.
Universumin paras glögi
08.12.2014 |
Näin se tehdään. Keitä 3 desilitrassa vettä puolen tunnin ajan kanelitankoa, neilikoita, kardemummansiemeniä ja tuoretta inkivääriä. Siivilöi keitos. Kuumenna 0,7 litraa punaviiniä noin 70-asteiseksi. Lisää 2 dl sokeria, mausteliemi ja 2 dl vodkaa. Sekoittele, kunnes sokeri on sulanut. Kippistä ja hyvää sesonkia!
Varoitus: kun tähän totut, ei kaupan "glögeistä" ole enää edes korvikkeeksi.
Kommentit (1)
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Epäilemättä hyvää. Tuli samalla mieleen takavuosien omatoimiset juhlajuomareseptit. Pikaglögi oli rusinoita Vinetossa ja pikasima rusinoita Jaloviinassa.