Syöttekö tukehduttamalla tapettua sikaa ja kanaa?
Minä olen pyrkinyt lopettamaan kokonaan sianlihan syönnin ja kanaakin käytän vain harvoin. Tuo hiilidioksidillä tukehduttaminen on liian raakaa touhua. Ruotsissa se onneksi on jo kielletty. Haittaako sinua moinen eläinrääkkäys?
Linkki asiasta:     https://yle.fi/uutiset/3-7604205
Kommentit (12)
Ei haittaa. Elämäni olisi jäänyt hyvin lyhyeksi, ellen olisi nuorena päättänyt olla ahdistumasta kaikesta pahasta.
Syön vain elävänä. Sikaa toisesta suupielestä sisään vaikka se vähän vinkuukin, ja samalla syljen sorkki, karvoja ja luista toisesta suupielestä ulos.
Röh.
Ja niinkin tuore uutinen kuin vuodelta 2014, mutta eihän sitä pikku pilvessä kaikkia yksityiskohtia huomaa.
On maajussit raakoja! Eikä tunnu eläinsuojelu ketään Suomessa kiinnostavan kun rääkkäys saa jatkua.
Broileria syön kyllä, en tiedä miten se on tapettu.
Sianlihaa (tai naudan) en syö kun en tykkää mausta. Tappotapa ei vaikuta.
Elämä on aika surullista kun ottaa huomioon kaikki eläimet.
Tiesittekö, että porsailta poistetaan kivekset ilman puudutusta?
Vierailija kirjoitti:
Ei haittaa. Elämäni olisi jäänyt hyvin lyhyeksi, ellen olisi nuorena päättänyt olla ahdistumasta kaikesta pahasta.
Jotku valitsevat välinpitämättömyyden ja antavat sillä hyväksyntänsä ahdistavien asioiden jatkumiselle. Itseäni ahdistaisi tuollaisena ihmisenä elää omien valintojeni kanssa.
Vierailija kirjoitti:
Tiesittekö, että porsailta poistetaan kivekset ilman puudutusta?
Varmaan tietää, mutta tiesitkö itse, että tämä on kaikissa muissa pohjoismaissa lailla kiellettyä?
nyrkillä ne on lahdattu, murenee samalla
-luomuteurastaja