Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Tajusin että teen ruokaa todella harvoin reseptistä tai edes samalla tavalla

Vierailija
06.11.2014 |

Mun rutiini ruoanlaiotossa on jo sillä tasolla, että teeen mitä huvittaa; melkein mistä aineista vaan. Multa usein pyydetään ruokieni ja leivonnaisteni reseptejä, mutta sitä on vaikea antaa kun kaikki menee maku- ja näppituntumalla.

Just tein ns raskaasti jatketun jauhelihapihvitaikinan, ja tuolla ne nyt kypsyvät uunissa. Tuoksusta päätellen onnistuin tälläkin kerralla. TAi no, tämä nyt oli vähän huono esimerkki, kun eihän tuossa ruokalajissa voi oikein sössiä, mutta olen tyytyväinen kun sain syydettyä sekaan kaikki viikolta jääneet ylimäärät.

Kommentit (11)

Vierailija
1/11 |
06.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sulla on sama tyyli kuin mulla :)

Vierailija
2/11 |
06.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on sitä arkipäivän luovuutta. Itsensä toteuttamista siinä, mikä on kuitenkin välttämätöntä. Tekee rutiinista hauskempaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/11 |
06.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Yksi laji uusavuttomuutta on se, ettei osa soveltaa vaan kaikki pitää valmistaa tarkan reseptin avulla.

Vierailija
4/11 |
06.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä/miten sä nyt esim laitoit noihin pihveihin?

Vierailija
5/11 |
06.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sama täällä. Luen keittokirjoja ja ruokasivuja lähinnä saadakseni ideoita, ja usein saankin. Ennen essun pukemista teen usein kuitenkin "reseptin" paperilapulle, että muistan laittaa ruokaan kaikki ainekset ja oikeassa järjestyksessä. Ettei aterian jälkeen löydy jääkaapista kuppi, jonka sisällön olisi pitänyt olla ruoassa.

Vierailija
6/11 |
06.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos tiedosta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/11 |
06.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko ap siis vasta oppinut laittamaan ruokaa?

Vierailija
8/11 |
06.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="06.11.2014 klo 15:57"]

Mitä/miten sä nyt esim laitoit noihin pihveihin?

[/quote]

Eilisen viherpippurikastikkeen jämät, tehosekottimessa jauhettua suppilovahveroa, samalla tavalla jauhettua kuivattua keittojuuressekoitusta, yhden pienen ylijääneen uuniperunan muussattuna, yhden kananmunan, sienirisoton jämät, smetanapurkin pohjat ja mausteita (tällä kertaa vielä lisää viherpippuria) ja paketin sikanautaa.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/11 |
06.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="06.11.2014 klo 16:02"]

[quote author="Vierailija" time="06.11.2014 klo 15:57"]

Mitä/miten sä nyt esim laitoit noihin pihveihin?

[/quote]

Eilisen viherpippurikastikkeen jämät, tehosekottimessa jauhettua suppilovahveroa, samalla tavalla jauhettua kuivattua keittojuuressekoitusta, yhden pienen ylijääneen uuniperunan muussattuna, yhden kananmunan, sienirisoton jämät, smetanapurkin pohjat ja mausteita (tällä kertaa vielä lisää viherpippuria) ja paketin sikanautaa.

ap

[/quote]

No huh! Kermamunkin puolikas olisi vielä mennyt kepeästi samaan kyytiin.

Vierailija
10/11 |
06.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mutta tuli todella hyvää etenkin kun antoi turvota kunnolla. Etenkin kuivatut keittojuurekset jossa on sipulia, porkkanaa, purjoa ja naurista antaa todella vahvan ja syvän maun tuollaisiin paistoksiin. JA kuivattu suppis tietenkin, se se vasta sopii sekä maultaan että rakenteeltaan hyvin korppujauhojen tilalle.

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/11 |
06.11.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="06.11.2014 klo 15:22"]

Mun rutiini ruoanlaiotossa on jo sillä tasolla, että teeen mitä huvittaa; melkein mistä aineista vaan. Multa usein pyydetään ruokieni ja leivonnaisteni reseptejä, mutta sitä on vaikea antaa kun kaikki menee maku- ja näppituntumalla.

Just tein ns raskaasti jatketun jauhelihapihvitaikinan, ja tuolla ne nyt kypsyvät uunissa. Tuoksusta päätellen onnistuin tälläkin kerralla. TAi no, tämä nyt oli vähän huono esimerkki, kun eihän tuossa ruokalajissa voi oikein sössiä, mutta olen tyytyväinen kun sain syydettyä sekaan kaikki viikolta jääneet ylimäärät.

[/quote] Muistathan myös välillä levätä kaiken keittiötouhuilun ohessa! <3