Lue keskustelun säännöt.
Mitä tehdä hummuksesta?
27.10.2014 |
Tein ison annoksen hummusta kikherneistä, mutta en pitänyt mausta yhtään. Ensimmäinen kerta kun tuota tein ja maistoin. Mitä tuosta nyt voisi tehdä ettei mene ihan hukkaan?
Kommentit (5)
Syö vaikka spagetin tai riisin & tomaatin kanssa, eihän se säily kovin kauaa.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Tiedän että se syödään sellaisenaan, mutta mietin voisko sen piilottaa johonkin ruokaan. Ei vain ollu hyvää. Voiko sitä pakastaa?
Jatkojalosta falafel-pyöryköiksi. Ohje löytyy netistä.
Kiitos vinkistä. :) Oisko kellään muita ideoita?
se syödään sellaisenaan, ei siitä mitään voi tehdä. dippaa vaikka vihanneksia siihen tai laita leivän päälle. mausta paremman makuseks.