Walnuts, seinäpahkinät. Mitä hyvää niistä voisi tehdä?
Ostin pussin Lidlistä, mutta ei maistu suoraan pussista syötynä kovin hyviltä.
Kommentit (10)
Tein niistä joskus kermaista pastakastiketta, oli kyllä hyvää. Ei ole ohje enää tallessa.
Jos ne on kuorellisia niin voit huvitella särkemällä niitä käsin: kun puristaa kahta yhtä aikaa, toinen rikkoo toisen kuoren.
Onko tuolla joku suomenkielinen nimikin? Wikipedia ei tunnista.
Vierailija kirjoitti:
Saksanpähkinä
Saksanpähkinä on tämä: https://en.wikipedia.org/wiki/Juglans_regia
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Wal ei ole seinä. Seinä on wall.
"Seinpähkinä"
Minä syön kourallisen aamuisin luonnonjugurtin kans. Siihen lisään usein marjoja, omppusosetta tai hilloa. Noin ne on hyviä. Ja nehän on superterveellisiä aivoille.
Pestoon voi hyvin käyttää. Tarviit ruukun basilikaa, oliiviöljyä, ripun suolaa. Ehkä valkosipulia. Ja semmoisen sauvasekoittimen, millä jauhat noista yhdessä mössöä, tahnaa. Maistuu hyvälle pastan kanssa.
Miettikää mikä huijaus on, että maapähkinä ei ole edes pähkinä vaan herne! Ne on kyllä hyviä..