Kaalilaatikkomestarit HOI!
Keitättekö kaalisilpun vedessä vai paistatteko pannulla voissa?
Kommentit (31)
Paistan voissa
Paistan jauhelihan
Sekoitan
Ja uuniin 2-4 h matalalla lämmöllä hautumaan
Paistan voissa. Paistamalla tulee aina parempaa, vaikka onkin vähäsen vaivalloisempaa kun kaikki ei mahdu kerralla pannulle.
Kaalilaatikon kuuluu olla kevyttä ruokaa, joten keitän vedessä ja keitinvedestä teen liemen. Ei voita eikä kermaa.
Paistan kaalin voissa tietenkin. Vuokaan laitan vain kaalia ja jauhelihaa, päälle kuohukermaa. Uunissa miedolla lämmöllä saa hautua pari tuntia.
En kummassakaan. Laitan silpun raakana vuokaan. Siinähän se sitten kypsyy ja vähemmän tiskiä.
Vierailija kirjoitti:
Kaalilaatikon kuuluu olla kevyttä ruokaa, joten keitän vedessä ja keitinvedestä teen liemen. Ei voita eikä kermaa.
Ja hyvä maku puuttuu.
Olen aina keittänyt vedessä. Taidanpa seuraavaksi paistaa pannulla.
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaalilaatikon kuuluu olla kevyttä ruokaa, joten keitän vedessä ja keitinvedestä teen liemen. Ei voita eikä kermaa.
Ja hyvä maku puuttuu.
Kermalla ja voilla läträäjät ei osaa maustaa, maistuu vain kerma ja voi.
Voita kyllä ei kertaa
Ja siirappia hieman
Vierailija kirjoitti:
Pannulla margariinissa.
Toivottavasti en joudu koskaan syömään ruokiasi - häpeä jos osaat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaalilaatikon kuuluu olla kevyttä ruokaa, joten keitän vedessä ja keitinvedestä teen liemen. Ei voita eikä kermaa.
Ja hyvä maku puuttuu.
Kermalla ja voilla läträäjät ei osaa maustaa, maistuu vain kerma ja voi.
Osaavat, mutta kaalilaatikko ei ole niitä ruokia, joita maustetaan.
Vierailija kirjoitti:
Kaalilaatikon kuuluu olla kevyttä ruokaa, joten keitän vedessä ja keitinvedestä teen liemen. Ei voita eikä kermaa.
Kuka niin väittää?
Vierailija kirjoitti:
Kaalilaatikon kuuluu olla kevyttä ruokaa, joten keitän vedessä ja keitinvedestä teen liemen. Ei voita eikä kermaa.
🤢
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Kaalilaatikon kuuluu olla kevyttä ruokaa, joten keitän vedessä ja keitinvedestä teen liemen. Ei voita eikä kermaa.
Ja hyvä maku puuttuu.
Kermalla ja voilla läträäjät ei osaa maustaa, maistuu vain kerma ja voi.
Osaavat, mutta kaalilaatikko ei ole niitä ruokia, joita maustetaan.
Mausteetonta kaalta - mahtaa olla hyveliiniä...?
Paistan voissa. Lisään vielä lopuksi purkin kermaa sinne paistetun kaalin, riisin ja jauhelihan joukkoon ja uuniin.
Ei ehkä laihduttajan ruokaa, mutta niin hyvää.
Onneksi ei tule tehtyä kovin usein.
AI niin, ja tietty vielä siirappia. 🙈
Äiti opetti että paistetaan pannulla voissa, ja äiti osasi laittaa ruokaa jos joku. Minä olen jatkanut traditiota ja hyvää on kualluatikko.
Pannulla pitkään ja hitaasti. Kaalilaatikko ei ole kiireisen ruokaa mutta sen vaivan arvoista.
Keitän vedessä. Riisin sijaan käytän rikottuja ohrasuurimoita, ja mielestäni paras laatikko tulee savojinkaalista.