Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Leivinjauhe versus ruokasooda? Leivontaexpertit hoi!

Vierailija
12.10.2014 |

Ajattelin tehdä helpon mustikkapiirakan, mutta mulla on leivinjauhe loppu. Ruokasoodaa löytyy, onnistuisiko? Ja sama määräkö? Mulle ruokasooda vähän vieras leivonnassa. Tätä reseptiä ajattelin.

http://www.yhteishyva.fi/ruoka-ja-reseptit/reseptit/helppo-mustikkapiirakka/01688

Kommentit (6)

Vierailija
1/6 |
12.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Uusi leivinjauhepurkki maksaa noin euron ja kauppareissulla saat hyvää liikuntaa.

Vierailija
2/6 |
12.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Sooda tarvitsee jotain hapanta. Voisikohan tuon maidon korvata piimällä, kermaviilillä tai jogurtilla jos niistä jotain löytyis sulta?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/6 |
12.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ruokasoodaa yleensä jos nesteenä on jotain hapanta (piimää, kermaviiliä, creme fraichea...). Eiköhän toimi leivinjauheen tilalla.

Vierailija
4/6 |
12.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kiitos kaunis! Korvaan maidon jugurtilla:)

Vierailija
5/6 |
12.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Jos taikinassa ei ole mitään hapanta, sooda maistuu valmiista tuotteesta läpi. Et siis saa aikaan hyvänmakuista leivonnaista soodalla, jos ohjeessa käsketään käyttää leivinjauhetta.

Vierailija
6/6 |
12.10.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Soodaa puolet vähemmän

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kaksi kaksi seitsemän