Miten valmistat broilerin ohutleikkeet ruuaksi?
Miten maustat? Kastike? Aina välillä tulee noita ostettua ja juuri koskaan en saa niistä mitään maukasta aikaseksi..
Kommentit (16)
Paistan uunipellillä leivinpaperin päällä, syödään vihannesten kanssa tai täytetyn sämpylän välissä.
Ei kannata paistaa liian kuumalla pannulla liian kauaa,menee kuivaksi.
Teen niistä suikaleita ja paistan sipulin kanssa . Voi tehdä vokkia tai kastikkeen.Usein teen nuudeli kasvis- vokkia tai herkkusieni kastikkeen. Viime viikonloppuna keräsin suppilovahveroita ja tein niistä kastikkeen kanan ja perunoiden lisukkeeksi, oli todella maukasta.
[quote author="Vierailija" time="08.10.2014 klo 14:57"][quote author="Vierailija" time="08.10.2014 klo 14:55"]
Ei noista hyvää saakaan.
[/quote]
missä muodossa syötte kanaa jos syötte ollenkaan?
[/quote]
Kanaahan ei mistään kaupasta saa. En siis syö kanaa, koska se varmaan pitäisi etsiä jostain kotitarvekanalasta ja kyniä itse. Broileria ei kukaan täysijärkinen syö.
Pasta! Kastikkeeseen pestossa kuullotettua sipulia ja valkosipulia, ruokakermaa sekaan ja juustoraastetta niin, että kastike tihenee. Pippuria ja suolaa maun mukaan, kuivattua basilicaa myös jos on. Kaveriksi vaikka täysjyväspaghettia ja vierelle rucola-kirsikkatomaatti-pinjansiemensalaatti.
Esim. niin, että marinoit niitä öljy, valkosipuli, yrtti seoksessa, paistat ja tarjoat hyvän salaatin lisukkeena.
Samalla marinadilla voit laittaa uuniin esim. pesto-vuohenjuusto kuorrutuksen kanssa ja tarjota riisin ja salaatin kanssa.
Annan koiralle. Kissoille ei kelpaa.
[quote author="Vierailija" time="08.10.2014 klo 14:55"]
Ei noista hyvää saakaan.
[/quote]
missä muodossa syötte kanaa jos syötte ollenkaan?
Maustan pintaan paprikajauhetta, juustokuminaa, chilijauhetta, suolaa. Ladon uunivuokaan vierekkain ja pintaan neste jossa on ruokakerma, pala sinihomejuustoa ja vähän tomaattimurskaa. Lisäksi ananaksen tai persikanpaloja. Sitten uuniin 200 astetta noin 40 minuuttia. Tarjoan riisin kanssa.
Paistan. Ostan valmiiksi maustettuina. Syön nuudelien kanssa.
Mä marinoin öljy, valkosipuli, mustapippuri, rosmariini/timjami ja paistan pannulla. Uunissa paistan punajuuria lohkoina, maustan ne pippurilla, rosmariinilla/timjamilla ja balsamicolla. Punajuurten kypsymisen loppuvaiheessa lisään sekaan vuohenjuustoa ja pilkottuja saksanpähkinöitä. Kastikkeeksi kiehautan balsamicosta siirappia ja joskus teen jonkun kylmän kermaviilikastikkeen.
Taidanpa laittaa ne suikaleiksi, maustaa, paistaa ja tehdä tortilloja.
Ap
[quote author="Vierailija" time="08.10.2014 klo 14:57"]
[quote author="Vierailija" time="08.10.2014 klo 14:55"]
Ei noista hyvää saakaan.
[/quote]
missä muodossa syötte kanaa jos syötte ollenkaan?
[/quote]
Koipi-reisiä
Mä nuijin niitä vielä vähän ohuemmiksi, täytän milloin milläkin jutulla, teen niistä rullia ja paistan pannulla. Tai joskus asettelen leikkeet limittäin, täytän ja teen yhden ison rullan, minkä paistan uunissa ja mistä sitten leikataan viipaleita.