Lue keskustelun säännöt.
Pikaisesti apua: ruskeat pavut liotus
29.09.2014 |
Tarviiko Pirkka ruskeat pavut suolaliemessä liottaa vai riittääkö huuhtelu ja keitto? Olen tekemässä sellaista tomaattijauheliha ruokaa, mihin ne ajattelin käyttää mutta päätin alkaa varmistamaan riittääkö huuhtelu? Vai olisiko pityt liottaa yön yli? En löytänyt netistä tietoa. Kiitos avustanne!
Kommentit (4)
Ei toki noita liemessä olevia papuja tarvitse liottaa eikä keittää, ne on jo keitettyjäkin. Sen kun huuhtelee ja käyttää ruokaan.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Voi kiitos vastauksista, hyvä juttu! :)
AP
Huolellista huuhtelua suosittelen, se papujen oma liemi on aika pahaa. Itse laitan siivilään ja huuhdon kunnes vesi ei enää vaahtoa ja on kirkasta.
Säilykepapuja ei tarvitse liottaa eikä keittää. Ainoastaan kuivat pavut liotetaan ja keitetään. Säilykepavut lisätään ruokaan ihan loppuvaiheessa, koska muuten ne menevät muhjuksi. Niitä ei tarvitse siis mitenkään kypsyttää, se riittää, että ne lämpiävät.