Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Pikaisesti apua: ruskeat pavut liotus

Vierailija
29.09.2014 |

Tarviiko Pirkka ruskeat pavut suolaliemessä liottaa vai riittääkö huuhtelu ja keitto? Olen tekemässä sellaista tomaattijauheliha ruokaa, mihin ne ajattelin käyttää mutta päätin alkaa varmistamaan riittääkö huuhtelu? Vai olisiko pityt liottaa yön yli? En löytänyt netistä tietoa. Kiitos avustanne!

Kommentit (4)

Vierailija
1/4 |
29.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Säilykepapuja ei tarvitse liottaa eikä keittää. Ainoastaan kuivat pavut liotetaan ja keitetään. Säilykepavut lisätään ruokaan ihan loppuvaiheessa, koska muuten ne menevät muhjuksi. Niitä ei tarvitse siis mitenkään kypsyttää, se riittää, että ne lämpiävät.

Vierailija
2/4 |
29.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei toki noita liemessä olevia papuja tarvitse liottaa eikä keittää, ne on jo keitettyjäkin. Sen kun huuhtelee ja käyttää ruokaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/4 |
29.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voi kiitos vastauksista, hyvä juttu! :)

AP

Vierailija
4/4 |
29.09.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huolellista huuhtelua suosittelen, se papujen oma liemi on aika pahaa. Itse laitan siivilään ja huuhdon kunnes vesi ei enää vaahtoa ja on kirkasta.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kahdeksan neljä neljä