Maistoin nyt sitä paljon puhuttua Skyriä
Makuvalintani oli banaani, koska se oli ainoa, jossa oli sokeria. Muissa steviaa, sukraloosia tai asesulfaamia.
Kyllä tuon nyt syö, mutta ei toista kertaa. Terveyssyistäkö noita syödään vai onko joku maku oikeasti hyvä?
Kommentit (8)
Skyr on aivan paskaa... parempia rahkoja on useita
Minäkin söin tänään eka kertaa, ananaksen makuista. En lukenut millä oli makeutettu, ilmankos oli niin keinotekoinen makuvivahde. Minusta se maistui aika samalle kuin sellaiset raejuustorahkat mitä joskus on ollut, oliko ne verigreipin makuisia tms.
Kerran olen syönyt mustikanmakuisen skyrin ja se maistui aivan mahahapolle. Järkyttävää kuraa.
Ainoa mikä on mielestäni aidosti hyvä maku, on uuniomena! Mies on samaa mieltä. On tosin keinotekoisesti makeutettu, minkä takia en sitä usein osta.
Jep, huomasin että pari sivua taaksepäin olikin aiheesta jo keskustelu. Sori toisto. Mutta tämä Skyr-tuttavuus jää tähän. Jos matkustan Islantiin, voin maistaa paikallista.
Ihanaa jogurttia on Total kreikkalainen, jossa ON rasvaa 4 % ja hunaja sivussa. Paljon parempi tuote. -ap
Ananas ja verigreippi on ainoat syötävät. Muut on ihan kauheita!
Tervetuloa nyt sitten vaan meidän kerhoon. Klubikirje kolahtaa postiluukusta joka kuun kolmas päivä.