Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Herkkutattien säilöminen

Vierailija
05.09.2014 |

Kaikissa ohjeissa on että pannussa ilman rasvaa ja sitten pakkaseen. Sain yhdeltä oikein tosi sienestäjämarjastajalta ohjeen että semmosenaan vaan pakkaseen, siis raakana. Oottako tehneet silleen? Miten sienet käyttäytyy siis kuin säilyvät?

Entäs kuivaus. Ajattelin laittaa paperille jääkaapin päälle kun ei tuota uunii varmasn saa 40¤ ei oo niin uussia uuneja, eikä oo liertoilmaa. Kuinkahan kauan sieniä pitää kuivattaa? Kuivataanko muuta kun lakki?

Tykkään sienihommista mutta oon tosi kokematon. En montaa sientäkään tunne ja harvemmin saanut sienii säilöttäväksi asti (kanttarelli, herkkutatti) Niin siksi kyselen yksinkertaisia

Kommentit (0)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla