Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Mikä tuossa red velvet kakussa on niin erikoista/hyvää?

Vierailija
23.08.2014 |

Sitä hehkutetaan aivan joka paikassa,on nyt tosi muotia..katselin raaka-aineita,enkä käsitä mikä siinä on niin erikoista? punainen väri? en ole maistanut,mutta mietin josko maistaisi että kakun ihmeellisyys selviää:D

Kommentit (19)

Vierailija
1/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Joo minäkin jo vuosia sitten kun selailin paljon jenkkiohjeita, että mikäs erikoisuus tämä tällainen on, niin en keksinyt kans muuta kuin punaisen väriaineen käytön. Ihmettelen edelleen hehkutusta!

Vierailija
2/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole onnistunut tekemään itse yhtä hyvää mitä olen syönyt jenkeissä kahviloissa ja ravintoloissa. Siellä se on ollut parhaimmillaan lämmintä ja sulaa suuhun.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Onko tuo nyt joku muotiblogifacebooksosiaalinenmedia- leivonnainen? Ok, sitä on sitten taatusti kaverilla tarjolla ensi lauantaina.

Vierailija
4/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Se on tosi pehmeä ja ihana suklaakakku joka on lisäksi näyttävä.

Vierailija
5/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

En ole leipoja enkä oikein kakunsyöjäkään, mutta se näyttää ihanalta. Onko siis punainen väri ihan vain väriainetta? Tylsää!

Vierailija
6/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 15:33"]

Onko tuo nyt joku muotiblogifacebooksosiaalinenmedia- leivonnainen? Ok, sitä on sitten taatusti kaverilla tarjolla ensi lauantaina.

[/quote]

Leivontablogeissa tuo on jo so last season..

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Alunperin se on ollut periaatteessa kaakonmakuinen kuivakakku. Valmistuksessa on käytetty piimää ja ruokasoodaa, jotka reagoidessaan kaakaon kanssa on värjänneet kakun punaiseksi, siitä nimi. Velvet viittaa pehmeään koostumukseen, rasvana käytetty kasviöljy on vielä korostanut tätä. Nykyään se hieman punertavanruskea väri ei riitä ja useassa reseptissä kakku värjätään punaiseksi. Ei siinä sen erikoisempaa ole. 

Vierailija
8/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

jenkki-hötön turhaa hehkuttamista ja apinointia.

 

koska ihan kotimaiset, perinteiset leivonnaiset nostetaan oikeaan arvoonsa?

 

en ole koskaan ymmärtänyt esim macaronseja. täysin turhaa höttöä.

ja olen syönyt niitä useassa paikassa, jopa niissä kaikkein ylistetyimmissä ranskassa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 15:59"]

jenkki-hötön turhaa hehkuttamista ja apinointia.

 

koska ihan kotimaiset, perinteiset leivonnaiset nostetaan oikeaan arvoonsa?

 

en ole koskaan ymmärtänyt esim macaronseja. täysin turhaa höttöä.

ja olen syönyt niitä useassa paikassa, jopa niissä kaikkein ylistetyimmissä ranskassa.

[/quote]

 

Jos nyt ajattelee makeita leivonnaisia ylipäätään, niin mun mielestä niitä kuvaa sanapari "turha höttö" aika hyvin, oli sitten kyse koti- tai ulkomaisesta leivonnaisesta.

Vierailija
10/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 16:01"]

[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 15:59"]

jenkki-hötön turhaa hehkuttamista ja apinointia.

 

koska ihan kotimaiset, perinteiset leivonnaiset nostetaan oikeaan arvoonsa?

 

en ole koskaan ymmärtänyt esim macaronseja. täysin turhaa höttöä.

ja olen syönyt niitä useassa paikassa, jopa niissä kaikkein ylistetyimmissä ranskassa.

[/quote]

 

kyllä mä itse mieluiten kuitenkin valitsisin ihan muikkukukkoa tai karjalanpiirakan,

ennemin kuin mantelijauhoklimpin, joka on ah, niin trendikäs =)

 

mies32v

 

Jos nyt ajattelee makeita leivonnaisia ylipäätään, niin mun mielestä niitä kuvaa sanapari "turha höttö" aika hyvin, oli sitten kyse koti- tai ulkomaisesta leivonnaisesta.

[/quote]

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tein jokin aika sitten Red velvet -muffineja (sisälsivät soodaa). Niistä tuli ihan tolkuttoman hyviä.

Vierailija
12/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 15:59"]

jenkki-hötön turhaa hehkuttamista ja apinointia.

 

koska ihan kotimaiset, perinteiset leivonnaiset nostetaan oikeaan arvoonsa?

 

en ole koskaan ymmärtänyt esim macaronseja. täysin turhaa höttöä.

ja olen syönyt niitä useassa paikassa, jopa niissä kaikkein ylistetyimmissä ranskassa.

[/quote]

Ihme tiukkanuttura. Johan se on kumma kun joku kehtaa leipoa ja kokeilla jotain muutakin kun mustikkapiirakkaa ja pullaa!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 16:07"]

[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 15:59"]

jenkki-hötön turhaa hehkuttamista ja apinointia.

 

koska ihan kotimaiset, perinteiset leivonnaiset nostetaan oikeaan arvoonsa?

 

en ole koskaan ymmärtänyt esim macaronseja. täysin turhaa höttöä.

ja olen syönyt niitä useassa paikassa, jopa niissä kaikkein ylistetyimmissä ranskassa.

[/quote]

Ihme tiukkanuttura. Johan se on kumma kun joku kehtaa leipoa ja kokeilla jotain muutakin kun mustikkapiirakkaa ja pullaa!

[/quote]

 

väriaineella värjättyä tavallista kakkua? hui miten omaperäistä ja terveellistäkin?

Vierailija
14/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 16:08"]

[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 16:07"]

[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 15:59"]

jenkki-hötön turhaa hehkuttamista ja apinointia.

 

koska ihan kotimaiset, perinteiset leivonnaiset nostetaan oikeaan arvoonsa?

 

en ole koskaan ymmärtänyt esim macaronseja. täysin turhaa höttöä.

ja olen syönyt niitä useassa paikassa, jopa niissä kaikkein ylistetyimmissä ranskassa.

[/quote]

Ihme tiukkanuttura. Johan se on kumma kun joku kehtaa leipoa ja kokeilla jotain muutakin kun mustikkapiirakkaa ja pullaa!

[/quote]

 

väriaineella värjättyä tavallista kakkua? hui miten omaperäistä ja terveellistäkin?

[/quote]

 

Milloin kakku on terveellistä ollut, oli siinä sitten väriainetta vai ei? Jos on tarkoitus syödä jotain terveellistä, niin lähtökohtaisesti mikä tahansa kakku on aika väärä vaihtoehto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Mitä se sulle kuuluu mitä kukin leipoo?

Vierailija
16/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Juu kyllä tuore itse leivottu pulla taikka omenapiirakka maistuu makoisammalle.

Vierailija
17/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

[quote author="Vierailija" time="23.08.2014 klo 16:30"]

Juu kyllä tuore itse leivottu pulla taikka omenapiirakka maistuu makoisammalle.

[/quote]

Voi teitä kapeakatseisia ihmisiä jotka ette koskaan uskalla kokeilla mitään uutta,  ettekä koskaan poistu Suomen rajojen ulkopuolelle ilman omia eväitä.

Vierailija
18/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi kaiken pitää olla aina joko tai? Eikö voisi tänä viikonloppuna leipoa suvun ikivanhalla reseptillä mustikkapiirakkaa itse kerätyistä mustikoista, ensi viikonloppuna herkutella macaroneilla ja seuraavana viikonloppuna jotain aivan muuta?

Vierailija
19/19 |
23.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

9:n kanssa samaa mieltä. Macaronssit on yliarvostettuja ällöttäviä sokerimössyköitä.

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: kuusi seitsemän neljä