Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Savustuspussin käytöstä, miten paras savunmaku?

Vierailija
03.08.2014 |

Onko jotain kikkavitosia, että savua syntyy uunissa (tai grillissä) parhaiten?

Pitäs laittaa kala savuun, tai 3 pientä, eli ei kestä kauaa kun kypsyvät, tuleeko savunmakua?

Kommentit (3)

Vierailija
1/3 |
03.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Apua, olenko ainoa savupussin käyttäjä?

 

ap.

Vierailija
2/3 |
03.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

:(

 

ap

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/3 |
06.08.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kannattaa kokeilla Hikkoriaromista savustuspussia, joka antaa voimakkaamman savun maun kuin perinteinen leppälastu: http://www.savu.fi/suomeksi/Savustuspussit/Hikkorilastu

Kaasugrillissä savunmakua saa todennäköisesti irtoamaan paremmin kuin sähköuunissa, jonka tehot eivät aina riitä tarpeeksi kuumaan lämpötilaan.