Teen tonnikalapiirakkaa, pitääkö voi nostaa etukäteen huoneenlämpöön taikinaa varten?
Kommentit (11)
No kyllähän taikinoihin yleensä on parempi laittaa pehmeää voita. Itse laitan yleensä vaan hetkeksi mikroon niin että pehmenee mutta ei sula, kun en yleensä muista laittaa huoneenlämpöön.
Jos on murotaikina niin ei tarvitse, itse asiassa parempi kylmänä. Millainen taikina kyseessä?
Osta kaupasta valmis piirakkapohja. Ovat hyviä nykypäivänä.
Teetkö siis voitaikinapohjaan?
Voitaikinapohjasta tulee lehtevä vain kylmällä voilla. Mahdollisimman ohuita voikerroksia, esim juustohöylällä KYLMÄSTÄ voista.
Ohjeessa varmaan käsketään nyppimään voi ja jauhot sekaisin. Eli voi kylmänä.
Vierailija kirjoitti:
Osta kaupasta valmis piirakkapohja. Ovat hyviä nykypäivänä.
Ruis-perunataikina on parempaa, mitä saa kotona tehtyä.
No mitä siihen tulee muuta kermaa vai kuten lohipiirakkaan tulee. Nythän saa tuoretta raparperiä ja silli on hyvää nyt sekä ne mansikat.Joskus lohi on parasta ja usein tarjouksella. Ahven ja silakka käy piirakoihin . ..
Kiitos! Nyppimällä lukee ohjeissa. Ap
Yksi tonnikala purkkia maksaa 2€ ja tonnikala painaa 300 kiloa montako euroa tienaa yhdellä tonnikalalla Japanissa Kiinassa Vietnamissa Intiassa. Paljonko maksaa lohi kaupassa tai tukussa montako sushia raakana saa yhdestä lohesta vertaa hintaa. Älkää syökö raakaa kalaa . Parasiitit. Ruuan myynti on kova bisnes .
Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Osta kaupasta valmis piirakkapohja. Ovat hyviä nykypäivänä.
Ruis-perunataikina on parempaa, mitä saa kotona tehtyä.
Mutta ap ei kuulosta kovin kokeneelta leipurilta.
Joku?