Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Ruisleipä sähköuunissa

Vierailija
25.07.2014 |

Kokeilin joitakin kertoja tehdä ruisleipä kotona sähköuunissa mutta heikolla menestyksellä. Kuoresta tuli niin kova että sai melkein sahata viipaleet, ja itse leipä taas oli kypsää mutta hajosi murusiksi kun sitä leikkasi. Ei lainkaan sellaista mitä leipomoiden ruisleivät. Mikä auttaisi tähän?

Kommentit (1)

Vierailija
1/1 |
25.07.2014 |
Näytä aiemmat lainaukset

Auttaisko jos kuorta kostuttais vedellä kun ottaa uunista(pullasudilla), ja sitten laittais vielä liinan leipien päälle ja antais olla niin kauan kunnes leivät jähtyy ja pussitetaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: neljä kolme neljä