Muusi ranskalaisista perunoista?
Ranskalaiset olivat liiskautuneet täysin mökkimatkalla, jäistä murskaa vaan kaksi pussillista. Laitoin muussin näistä. Vähän näyttää että ei tullut kovin kuohkea, laitoin vissyä taikinaan, silti lattea, millä kuohkeuttaa?
Kommentit (3)
Älä kypsennä "taikinaa"!
Laita muurinpohjapannulle rasvaa ja pannu tulelle, saat hyviä rlstiperunoita tuosta. Käytä aika paljon kasviölyä paistamiseen. Kuumalle pannulle puolikkaan paahtoleivän kokoisia röstejä.
Voi myös grillata suoraan grississä tuollaisia rösteinä, valelee vain pintaan hieman kasvisöljyä.
Teen usein ranskalaisista rlstiperunoita sulattamalla ne, käyvät myös hyvin täytteeksi munakkaisiin ja vaikkapa keittoihin.
Vierailija kirjoitti:
Älä kypsennä "taikinaa"!
Laita muurinpohjapannulle rasvaa ja pannu tulelle, saat hyviä rlstiperunoita tuosta. Käytä aika paljon kasviölyä paistamiseen. Kuumalle pannulle puolikkaan paahtoleivän kokoisia röstejä.
Voi myös grillata suoraan grississä tuollaisia rösteinä, valelee vain pintaan hieman kasvisöljyä.
Teen usein ranskalaisista rlstiperunoita sulattamalla ne, käyvät myös hyvin täytteeksi munakkaisiin ja vaikkapa keittoihin.
Käytän paljon keitoissa ranskalaisia perunoita. Vaikka nakkikeitto niin helppo laittaa potut siitä ranskalaisista, siis tasoista suoraan pussista keittoon. Lohisoppaan juhlavammin vaikka Oolannin Pyöröpottua taikka sellaisia paksumpia lohkoperunuita.
Kermaviilillä.