Laitatteko raastetun lantun ja porkkanan sekaan rusinoita? Jos tarjoilette raakana salaattina?
Kommentit (11)
En. Mutta miksikäs ei. Laitan ananasta
Yök, en voi sietää rusinoita eli en tod laita.
En ikinä, rusinat hirveitä. Koulussa niitä oli aina lantturaasteen joukossa.
Vähän sellainen 70-80 lukujen peruskoulutunnelma. En siis laita, mutta en kyllä pidä moista moskaa salaattina edes.
En. Sen porkkanan ja lantun saatan kyllä sekoittaa keskenään ja käyttää muutoinkin useamman värisiä porkkanoita että ei jää annos niin aneemisen näköiseksi.
En. Pullastakin poimin rusinat ja nakkaan ne mäkeen.
80-luvulla oli työpaikkaruokaloissa lantturaasteessa rusinoita ja porkkanaraasteessa apelsiinin paloja.
En syö porkkanaa ja lanttua raasteina, jo lapsena inhosin niitä. Siitä huolimatta, että keittäjätädin salaisuus oli tunkea jaffaa sekaan (kunnon hammaskiilteen tappoa...) . Kaikissa muissa muodoissa kyseiset juurekset menee kyllä. Onneksi aikuisena saa valita.
En yleensä käytä lanttua raasteena vaan käytän sitä uunijuureksissa tai keitoissa. Porkkanaraasteeseen, silloin harvoin kun teen, laitan ananasmurskaa.
Rusinoita napostelen joskus ihan sellaisenaan.
En laita